EduJoc s-a născut din pasiune pentru educație și grija pentru copii

This slideshow requires JavaScript.

Campionii naționali ai primei ediții a Cupei Businessului Creativ, echipa EduJoc, Victoria Novac și Igor Hîncu, spun că au lansat joaca din pasiune pentru educație și grija pentru copii. Timpul a trecut, iar jocul lor a crescut, reușind să atragă atât copii, cât și părinți din Republica Moldova, dar și din afară, jucăriile lor ajungând și peste ocean. Sunt pe cale sa lanseze un proiect nou și să lanseze produse noi pe piață. Sunt însă mai rezervați. Le urăm succese și așteptăm noile jucării, care vor trezi copilul din fiecare din noi și ne vor scoate din grijile cotidiene.

Cum a început jocul EduJoc. Cum s-au dezvoltat regulile pe parcurs. Sunteți acolo unde vă doreați?

Totul a început din pasiunea noastră pentru educație și grija pentru copii, astfel în 2012 am adunat un grup de experți (copii de la 3 la 99 de ani), câteva cubulețe din atelierul bunelului și a început joaca…  Așa am obținut prima victorie în lupta cu televizorul și ecranele azurii!

Din aprilie 2012 ne jucăm și învățăm, creăm și importăm jocuri și jucării, și inventăm metode noi de a preocupa și inspira copiii.

 

În magazinele Edujoc, părinții au posibilitatea sa pipăie, testeze și înțeleagă pe viu valoarea și potențialul educativ ce-l oferă jocurile, tot aici acompaniem și ajutăm părinții să le ofere copiilor cele mai bune și potrivite jucării, pentru ei sau copii.

 

Misiunea noastră e ca fiecare copil din Republica Moldova să aibă în casă măcar o jucărie educativă, potrivită cu vârsta, talentul și preferințele sale.

 

Cum apreciați evoluția voastră în ultimii doi ani și ce planuri pentru EduJoc aveți?

Dacă la început eram prezenți doar pe rețelele de socializare și făceam livrări cu mașina tatălui, acum avem propriul atelier și prestăm servicii. Pe lângă jocuri și jucării venim cu un program de activități pentru toți copiii de la 2-99 ani, astfel îmbinăm distractia cu educația prin joacă!

 

Pentru părinții care nu au timp sau nu au cum să ajungă prin magazine după jucării, am creat „Carul cu Educație”, care livrează jucării educative la orice adresă.

 

Atelierul bunicului, unde bucățile de lemn prind viață l-am mărit, iar momentan oferim o colecție impresionantă de materiale didactice, seturi de creație, articole pentru decor, jucării educative și jocuri de logică.

Jucăriile fabricate de noi au ajuns în USA, Irlanda, Franța, Belgia, Ungaria, etc.

 

Ajutăm părinții nu doar să le ofere copiilor cele mai bune și potrivite jucării, ci să le dedice mai mult timp, să se joace împreună, să le citească, să se plimbe, să facă mișcare, să-i asculte și să-i încurajeze, adică să le ofere cea mai frumoasă copilărie!

 

Care dintre jucarii este aproape copilului din voi?

 

Produsele create de noi sunt în top vânzări – puzzle harta Moldovei și a Europei, jucăria EduJoc, cifrele magnetice, puzzle 3D căsuța, etc. Jucăriile pe care le creăm îi ajută pe copii să învețe prin joacă și să asimileze mai ușor și mai plăcut informații utile.

Ne bucurăm că jucăriile fabricate de noi au ajuns în USA, Irlanda, Franța, Belgia, Ungaria, etc.

 

Aveți un proiect nou în viitorul apropiat?

 

Progresăm continuu și, cât timp creștem vizibil, menținem aceeași direcție. Acum am început un proiect cu cel mai talentat designer din Moldova, și vom scoate noi produse în colecția noastră, primele articole sunt deja gata, în curând le vom lansa.

Construim o hală de producere. Atelieru vechi a devenit neîncăpător și urmează să aducem și echipament nou, care are nevoie de un spațiu mai mare.

 

Cu ce mesaj ați veni pentru concurenții ediției din acest an a Cupei Businessului Creativ?

Platon spunea ca Poți descoperi mai multe despre o persoană într-o oră de joc decât într-un an de conversație. Dar cu grijile cotidiente și noile tehnologii am cam uitat cum e să ne jucăm. Iată de ce am început această aventură frumoasă, EduJoc, pentru ca să învățăm lumea să se joace. Tu ce obiectiv ai? Cât de perseverent ești?

Poți descoperi mai multe despre o persoană într-o oră de joc decât într-un an de conversație.

Haideți împreună să contribuim la formarea unei noi generații de copii inteligenți și creativi, generația EduJoc.

 

Iar copilului din noi ce i-ai spune?

 

Molipsește-te de râsul și veselia copilului tău, seriozitatea este plictisitoare! Avem multe de învățat de la copii, mai ales cum să fim fericiți și să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții, să lăsăm goana și să evadăm din nebunia cotidiană, să trezim copilul din noi și să ne jucăm, să petrecem timp calitativ, să oferim încurajări, afecțiune celor din jurul nostru.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s