Eurovisionul Antreprenoriatului Creativ trage prima linie

Mai sunt 12 ore până se încheie etapa de înscriere la Cupa Businessului Creativ (CBC). Competiția, denumită și Eurovisionul Antreprenoriatului Creativ, pentru că este concursul care unește cele mai inovative idei de afaceri din cele peste 60 de state participante. Încă 12 ore mai puteți accesa siteul https://www.younoodle.com/competitions/cbc_moldova, pentru a beneficia de experiența unică oferită de CBC.

În Republica Moldova, CBC a avut loc pentru prima dată în 2014 și a fost organizat de GEN Moldova. Campioni ai concursului au fost echipa EduJoc, reprezentați de Igor Hîncu și Victoria Novac. Cei doi au declarat că experiența CBC a fost unică și i-a adus un plus de valoare afacerii. „Am avut parte de sesiuni de networking cu participanți, am expus produsele și au fost testate de finaliștii din alte state, dar și de membrii juriului, speakeri, mentori. Am avut onoarea să primim o oră de coaching oferită special pentru echipa noastră de Kaufland Foundation și am discutat idea de afacere cu echipa Lego”, a menționat Igor Hîncu, EduJoc.

Câștigătorii ediției din 2015 au fost AlegRaw. Echipa a fost reprezentată în Danemarca de Olga Balan. „Am avut parte de feedback pozitiv din partea juriului, care au făcut o analiză exhaustivă a modelului nostru de business și ne-au oferit unele sugestii interesante. Magnus Schieving, din partea Lazy Town, s-a apropiat de noi și ne-a felicita pentru inițiativă, venind cu un insight lucrativ. Colegii din alte state au fost deschiși și ne-au ajutat să dezvoltăm. La întoarcere am revăzut ideea de afacere și acum ne bucurăm de succes”, susține Olga Balan.

Cupa Businessului Creativ a ajuns la a treia ediția și, la fel ca și în 2015, se va desfășura în cadrul proiectului Gala Antrerpenoriatului Creativ, primul show de business din Republica Moldova.

Partea artistică a GALEI va fi asigurată de trupa de dans VIBE Art Dance Studio, condusă Vadim Ibrian, cel mai tânăr coreograf din Republica Moldova care a adunat o echipă de copii și adolescenți pasionați de dans, reușind să fie remarcați de juriu la concursurile de specialitate și ocupând primle poziții.

Cea de-a doua trupă de dans care va delecta simțurile olfactive sunt Free Balance Dance Circus. Finaliștii showului „Românii au talent”, din București. Aceștia își împart timpul între reperițiile pentru finala showului și evenimentele organizate în Chișinău.

Momentele artistice vor fi frumos ambalate de partenerii GALEI, echipa Youbesc Creative Institute, prin Alla Donțu și Sergiu Cumatrenco Jr.

Evenimentul va avea loc pe 16.06.2016, ora 16.00, în cadrul Sălii de Conferințe Kentford. Accesul la eveniment se face în baza biletelor. Pentru membrii GEN Moldova prețul acestora este de 50 de lei, în cazul în care sunt achiziționate până pe 4 iunie 2016 și 100 de lei pentru restul doritorilor.

Bilete

După data de 4 iunie, memebrii GEN Moldova vor achita 100 de lei, iar non membrii – 150 de lei. Biletele pot fi achiziționate la numărul de telefon de mai jos sau la + 373 60628724. Pe 2 iunie biletele pot fi achiziționate de la reprezentanții GEN Moldova, care se vor afla la Creme de la Creme la 8.30 dimineața.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s