20 de ore pentru a completa formularul CBC

This slideshow requires JavaScript.

20 de ore. 20 de ore au mai rămas pentru a completa formularul de participare și a lua biletul în finala națională a Eurovisionului Antreprenoriatului Creativ, competiția Cupa Businessului Creativ (CBC), ediția a III-a.

Concursul își propune să premieze și să celebreze cele mai inovative idei de business. CBC se desfășoară în 2 etape, națională și internațională. Finala națională va avea loc în cadrul Galei Antreprenoriatului Creativ, din 16 iunie 2016, ora 16.00, în cadrul sălii de conferințe Kentford.

3 finaliști ai etapei naționale vor participa la un accelerator de afaceri, oferit de Dreamups

În cadrul GALEI vor fi selectați 3 finaliști care vor participa la un accelerator de afaceri, oferit de Dreamups. La finele lunii august, cei 3 finaliști vor prezenta din nou ideile de afacere în fața juriului și a mentorilor și va fi anunțat campionul național, care va câștiga biletul pentru Cupa Businessului Creativ din Danemarca.

Campionul național va câștiga un biletul pentru finala internațională a CBC, în valoare de 480 de Euro

Cupa Businessului Creativ s-a desfășurat în Republica Modlova pentru prima dată în 2014. Campionii naționali ai CBC Moldova au fost jucăușii de la EduJoc în 2014 și perfecționistele de la AlegRaw.

Din 2015, finala națională se desfășoară în cadrul celui mai creativ show de business din Republica Moldova, Gala Antreprenoriatului Creativ, eveniment marca GEN Moldova.

Partenerii GALEI, ediția 2016 sunt: Agenția Națională pentru Protecția Intelectuală ( AGEPI), UMBRELA Studio, Dreamups, VioSer Consulting, Kentford Generator Hub, Magenta Consulting, Youbesc Creative Institute, Poiana Winery, Kingdom Paradigm, Dance Vibe Studio, Free Balance Creative Circus, Rozmarin Cafe, BIZZ.MD.

Partenerii Media ai evenimentului sunt DIEZ.MD, AgroTV Moldova, portalul Agora, Bani.md, postul Realitatea TV,  Madein.md, Unimedia.

„Creativitatea este invenție, experiment, creștere, asumarea riscurilor, încălcarea regulilor, comiterea greșelilor și multă distracție”, Mary Lou Cook, autoare de cărți, artistă și activistă

 

_42A0239-ANIMATION

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s