Gala Antreprenoriatului Creativ, primul show al creatorilor în business din Republica Moldova

This slideshow requires JavaScript.

Ne apropiem cu pași rapizi de evenimentul care celebrează și premiază creativitatea și inovativitatea în antreprenoriat, Gala Antreprenoriatului Creativ, primul show de business din Republica Moldova.

GALA „adună” ideile de afacere inovative care vor participa la finala națională a Cupei Businessului Creativ (CBC), mentori, printre care Sandy Campbell, manager marketing în cadrul IBM, Serge Zănoagă, fondatorul Umbrela Studio, Grigore Răileanu, fondator Noction, Alla Donțu, Youbesc Creative Institute, Victoria Novac, EduJoc, campionii CBC 2014, juriu de specialitate, artiști ce vor oferi momente unice.

Cupa Businessului Creativ reprezintă inițiativa globală pentru antreprenoriat și inovație

„Cupa Businessului Creativ, denumit și Eurovisionul Industriilor Creative, este competiția care își propune să consolideze competențele de business a antreprenorilor inovativi, să dezvolte abilitățile de a crea o companie de succes. CBC caută să descopere idei noi, revoluționare cu un potențial de piață și cel puțin o persoană din echipă cu back ground din industriile creative”, spune Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova.

De fapt, prin organizarea acestei competiții, GEN Moldova își propune să se consolideze competențele de afaceri ale antreprenorilor din cadrul industriilor creative, să se promoveze antreprenoriatul prin intermediul industriilor creative, precum și a câștigătorilor și modelor de urmat.

În cadrul GALEI vor fi selectați 3 finaliști care vor participa la un accelerator de afaceri, în cadrul Dreamups. La finele lunii august, cei 3 finaliști vor prezenta din nou ideile de afacere în fața juriului și a mentorilor și va fi anunțat campionul național, care va câștiga biletul pentru Cupa Businessului Creativ din Danemarca, în valoare de 480 de Euro.

CBC este despre schimbare și responsabilizare, sprijinirea antreprenorilor din întreaga lume!

„La nivel global, industriile creative contribuie semnificativ la dezvoltarea economică a societății și la crearea locurilor de muncă – precum și la dezvoltarea a soluțiilor noi și inovative la provocările cu care se confruntă companiile și societatea. Industriile creative contribuie la formarea unei societăți mai dinamice, competitive și inovatoare în multe moduri. În cele din urmă, CBC este despre schimbare și responsabilizare, sprijinirea antreprenorilor din întreaga lume!”, mai comunică președintele GEN Moldova.

La nivel global, industriile creative contribuie semnificativ la dezvoltarea economică a societății și la crearea locurilor de muncă

Gala Antreprenoriatului Creativ se află la a doua ediție. Prima ediție, din 2015, a avut loc la finele lunii iunie și a adunat speakeri inspiraționale precum: regizorul Serge Zănoagă, campiona Europei de Est a ediției 2014 a bătăliei investițiilor „Get In The Ring” – Geta Rasciuc, oenologul și președintele „ Școlii Vinului” – Sergiu Gălușcă, campionii naționali ai CBC, ediția 2014, Igor Hîncu și Victoria Novac, trainerii români Catrinel și Dan Zaharia, campionul CBC Internațional 2015, Mateusz Marmołowski, cofondatorul companiei „Professor Why”.

Momentele artistice au fost asigurate de tânăra interpretă Sandy C, echipa dansatorilor „Vibe Art Dance Studio”. Fashion Showul a fost prezentat de salonul vestimentar „Cosânzeana”.

Partenerii GALEI ediția 2016 sunt: Agenția Națională pentru Protecția Intelectuală ( AGEPI), UMBRELA Studio, Dreamups, VioSer Consulting, Kentford Generator Hub, Magenta Consulting, Youbesc Creative Institute, Poiana Winery, Kingdom Paradigm, Dance Vibe Studio, Free Balance Creative Circus, Rozmarin Cafe, BIZZ.MD.

Partenerii Media ai evenimentului sunt DIEZ.MD, AgroTV Moldova, portalul Agora, Bani.md, postul Realitatea TV,  Madein.md, Unimedia.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s