Împreună devenim mai buni!

Cover_Gala

2 zile ne despart de cel mai inovativ eveniment de business Gala Antreprenoriatului Creativ (GALA). Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile și, în timp ce participanții își aranjează slide-urile în prezentare, își măsoară pașii și vorbele, GEN Moldova vine cu un cuvânt de mulțumire și vă prezintă partenerii care au fost aproape în această perioadă și ne-au ajutat la organizarea evenimentului.

AGEPI

Începem cu Partenerul principal al Cupei Businessului Creativ, deja pentru al treilea an și pentru a doua ediție a Galei Antreprenoriatului Creativ, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova rămâne un partener de nădejde și consecvent în susținerea antreprenoriatului creativ din Republica Moldova și a antreprenorilor care dezvoltă afaceri inovative.

Umbrela

„Vinovații” pentru promovarea video a Galei Antreprenoriatului Creativ, pentru al doilea an consecutiv, sunt Umbrela – Film & Animation, echipa energică, care au unit idei, imagini, într-un spot video antrenant și atractiv.

Dreamups

Dreamups Innovation Campus s-au alăturat inițiativei de a susține parcursul antreprenorilor creativi. Dreamups Innovation Campus este comunitatea unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.

VioSer

Cifrele sunt alfabetul care îl posedă cel mai bine și le știe a înșira frumos pe foaie sau în document, ca să iasă mulțumită toată lumea. Vorbește limba cifrelor noastre deja de doi ani și tot de atâta timp le ține sub control și pe ele și pe noi. VIOSER Consulting SRL, prin Viorica Rumleanschi, ne sunt partenerii noștri chiar de la începutul GEN Moldova.

Poiana

Un antreprenor care dă personalitate produsului pe care-l produce și-l aduce cu mare grijă și respect cumpărătorului, care este și cel mai mare critic. Ne-a delectat cu aromele unice și ne-a învățat să gustăm și să savurăm licoarea lui Bachus. Vinificatorul Sergiu Galusca nu putea să nu ne fie aproape.

Magenta

Serviciile de consulting pot fi comparate cu o examinare medicală: medicii, înainte de prescrierea unui tratament adecvat, trebuie neapărat să efectueze investigaţiile necesare. După analize minuțioase, Magenta Consulting, au acceptat provocarea și au devenit partenerii Galei Antreprenoriatului Creativ din Moldova.

Kentford

Al doilea proiect GEN Moldova colaborează cu CTI Capital, care dețin Centrul de Business Kentford. Geamurile sălii de conferințe sunt largi și lasă razele soarelui să intre nestingherite, pereții albi lărgesc spațiul și creează o atmosferă lucrativă.

kingdom

Kingdom Paradigm SRL investește în afacerile scalabile. Compania își dorește să creeze cât mai multe locuri de muncă posibil ș pentru persoanele din zonele de risc. Kingdom Paradigm sunt partenerii Galei Antreprenoriatului Creativ, pentru al doilea an, iar Matt Rutter este persoana de încredere deja în al patrulea proiect GEN Moldova.

Youbesc

Și dacă dragoste nu e, nimic nu e, și-au spus cei de la YOUBESC Creative Institute și s-au adunat în jurul unei idei, pentru a răspândi frumosul, emoțiile pozitive și a împărtăși vise atât aici, la noi în țară, cât și în afara granițelor. Ne-au împărtășit visul nostru și s-au alăturat GALEI cu toată echipa. Mulțumim Dontu Alla, Sergiu Cumatrenco Jr., Eugenia Caraghiaur, Roman Bordei. Și noi vă Youbim!

Vibe

Suntem înconjurați de vibrații, dar nu fiecare dintre noi le pot simți. Chiar dacă le simțim, nu toți ar putea să le transmită. Vadim Ibrian și-a propus să domine vibrațiile și să transmită emoțiile, prin VIBE ART Dance Studio, adunând copii talentați, care sfidează legile fizicii și ne aduc un show de zile mari.

FreeBalanse

Zona de confort și echilibrul ar putea fi două sinonime. Însă rigiditatea ne face să rezistăm schimbărilor rapide. Ceea ce nu este neapărat un lucrul bun. Am dori să preluăm și flexibilitatea, și reziliența de la Free Balance Creative Circus, finalișii showului „Românii au talent” și continuă, sub îndrumarea Olga Talmazan, să exploreze magia mișcărilor.

GeneratorHub

Generator Hub este expresia colaborării dintre talentele care vin în era digitală să creeze ordinea în haosul informării, prin aplicarea tehnologiei în afaceri și motivarea ingeniozității în rândul tinerilor și celor intrigați de un spațiu de coworking.

Bizz

Bizz.md aduce mai aproape de noi nume importante din lumea businessului. Pentru că fiecare dintre noi are un „mentor”, o persoană care îl motivează să continuie drumul antreprenoriatului și să intre în apele tulburi. Posibilitatea de a ne afla față-n față cu ei ne ajută să găsim puterea de a continua. Bizz.md vă invită să descoperiți în Gala Antreprenoriatului Creativ inspirația.

Rosemarin

Rozmarin ne cheamă la un răsfăț de idei creative, amestecat cu savoarea bucatelor mereu proaspete și sănătoase, care vor păstra vie amintirea după-amiezii pline de inovativitate, forță tânără și emoții pozitive. Sitnic Ana, împreună cu echipa de la Rozmarin Cafe, a pregătit surpize delicioase pentru voi.

Gala Antreprenoriatului Creativ este primul show al creatorilor în business din Republica Moldova.  Evenimentul se va desfășura pe 16.06.2016, ora 16.00, în cadrul sălii de conferințe a centrului de business Kentford. Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s