Susținătorii media a antreprenoriatului creativ din Republica Moldova

Cea de-a doua ediție a Galei Antreprenoriatului Creativ se apropie cu pași rapizi. La fel ca prima ediție, și aceasta se bucură de atenția presei, reușind să atragă o bună poarte din mass media din Republica Moldova. Găsiți mai jos partenerii media care au acceptat provocarea de a susține parcursul antreprenoriatului creativ spre finala internațională din Danemarca.

12

#‎diez‬ este un site de știri pentru tineri, alcătuită dintr-o echipă de tineri-reporteri care prezintă știrile echidistant, interesant și fără emoții. La diez.md reporterii învață în fiecare zi, să devină mai buni și promovează activismul civic, responsabilitatea socială, toleranța, implicarea, deschiderea față de tot ce este nou. Vizitatorii nu doar citesc știrile diez.md, ei învață despre lume împreună cu autorii textelor.

8

Agro TV Moldova este unicul post de televiziune care difuzează sută la sută emisiuni destinate persoanelor interesate de agricultură, industria agroalimentară şi ramurile conexe.Agro TV Moldova aduce în prim-plan viaţa şi munca agricultorilor, aspiraţiile fermierilor autohtoni, succesele lor, dar şi problemele cu care se confruntă.AGRO TV Moldova – prima și unica televiziune pentru agricultori.

9

Portalul de știri Agora.md dorește să sporească vizibilitatea mediului de afaceri, să stimuleze interacțiunea, comunicarea și parteneriatele dintre oamenii de afaceri, să sensibilizeze decidenții politici în privința problemelor din economie pentru ca oamenii de afaceri să fie auziți, să încurajeze extinderea pe noi piețe, gândirea critică și implicarea tinerilor în lansarea noilor afaceri.
19
 Bani.md reprezintă platforma de business și economie a grupului Realitatea. Bani.md oferă informații privind evoluțiile economice din țară, regiune și la nivel mondial. De asemenea, sunt asigurate interviuri pe subiecte de interes pentru societate.
20

Realitatea TV reprezintă o platformă inedită de comunicare dechisă, bazată pe formatul unei televiziuni generaliste, dar cu o pronunțată componentă informațională. Realitatea TV dezvoltă strategie nouă, prin lansarea unei televiziuni de model nou – mică, dar eficientă și cu impact.

16

Primul catalog online al produselor fabricate în Moldova – Madein.md este un proiect unic prin amploarea sa şi propune producătorilor autohtoni spaţiu pentru promovarea lor. Madein.md este o bază de date a producătorilor şi produselor autohtone din toate sferele de producţie, de la agricultură până la industria uşoară şi grea.

13

Unimedia portal de ştiri urmăreşte să informeze vizitatorii în mod operativ şi imparţial. Portalul de știri îşi propune să apropie şi să faciliteze discuţia dintre cetăţeanul simplu şi persoanele publice, este un spaţiu al discuţiilor, unde pot fi exprimate liber opinii contradictorii pe diferite teme. UNIMEDIA, partenerul oamenilor puternici şi informaţi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s