Juriul care va identifica comorile naționale

Juriu

Eurovisionul Antreprenoriatului Creativ își caută campionul național. Ne vor ajuta cei patru membri ai juriului, care vor avea sarcina să selecreze trei cele mai inovative idei de afacere care vor trece printr-un program de accelerare.

Scola

Co-fondatoare primului coworking space din Republica Moldova, Generator Hub, fost director al Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), Dona Școla vine să susțină antreprenorii creativi în parcursul global al afacerii.

Andrey Aydov

Fondatorul companiei QSystems este printre putinii antreprenori care a reușit să atragă investiții și să dezvolte afacerea la nivel global. Antreprenorul vine la Gala Antreprenoriatului Creativ în calitate de jurat, pentru a selecta cele mai inovative idei de afaceri care să reprezinte Republica Moldova la nivel internațional. 

4

Victoria Novac, co-fondatoare EduJoc va încerca din nou emoțiile concursului Cupa Businessului Creativ, de această dată în calitate de jurat. Campiona priemi ediții a CBC va lua locul la masa juriul, pentru a selecta următorul campion, care va reprezenta Republica Moldova în Danemarca.

3

Antreprenorul cu multe ștampile în pașaport, Grigore Răileanu, susține că afacerile, ca şi dragostea, sunt accesibile tuturor vârstelor. „Dacă îți dorești o carieră de succes și muncești mult, atunci vei obține neapărat ceea ce îți dorești”, afirmă Răileanu, fondator REMSYS, care va fi speaker și membru al juriului în cadrul Galei Antreprenoriatului Creativ.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s