Sharing is caring sau cine sunt speakerii GALEI 2016

„Sharing is caring” și-au spus cei șase speakeri care vor veni cu un cuvânt de încurajare pentru concurenți și cu un îndemn pentru persoanele care vor să devină antreprenori. Sunt șase nume care au greutate și experiență și vin să împărtășească cu noi. Vă invităm să-i cunoașteți, iar joi, 16 iunie 2016, să-i ascultați, în cadrul Galei Antrepnrenoriatului Creativ.

5

Apostol Octavian, directorul Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova, Partenerul principal al Galei Antreprenoriatului Creativ se numără printre speakerii inspiraționali ai evenimentului. Apostol va explica concurenților, dar și publicului, importanța proprietății intelectuale și cum să o protejăm.

2

Serge Zanoaga, fondatorul Umbrela – Film & Animation, susține că orice activitate antreprenorială e în folosul omenirii. Dacă este altfel – ea se arde. Antreprenorul a reușit să prindă totul din mers. Viața l-a învățat multe, unele lucruri dintre care le va împărți cu noi în cadrul Galei Antreprenoriatului Creativ.

Mihaela

Mihaela Radu, va prezenta oportunitățile pe care le oferă Dreamups Innovation Campus, primul accelerator de afaceri din Republica Moldova.

3

Antreprenorul cu multe ștampile în pașaport, Grigore Răileanu, susține că afacerile, ca şi dragostea, sunt accesibile tuturor vârstelor. „Dacă îți dorești o carieră de succes și muncești mult, atunci vei obține neapărat ceea ce îți dorești”, afirmă Răileanu, fondator REMSYS, care va fi speaker și membru al juriului în cadrul Galei Antreprenoriatului Creativ.

4

Din pasiune pentru educație și grija pentru copii, în 2012 și-au adunat un grup de experți (copii de la 3 la 99 de ani), câteva cubulețe din atelierul bunelului și au început jocul „Jucarii Educative – EduJoc”, pentru a lupta cu ecranele azurii! Primii campioni ai Cupei Businessului Creativ, ediția 2014, Victoria Novac, una dintre jucăușii de la EduJoc, va împărtăși experiența finalei internaționale CBC din Danemarca și va juriza concurenții.

1

Dontu Alla este proprietara iluziilor, care vinde vinde emoții. Oamenii sunt în căutare permanentă de emoții. A pornit YOUBESC, nu pentru a deveni miliardară, și nici extrem de bogată, și nici pentru slavă. A pornit afacerea pentru că se simte fericită când împarte emoții și îndeplinește vise.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s