Calendarul de Business GEN Moldova. 27 iunie-3 iulie 2016

Calendar

GEN Moldova relansează „Calendarul de Business”, rubrica ce va aduce cele mai importante evenimente din domeniul business ale săptămânii care urmează. La fiecare sfârșit de săptămână vom selecta cele mai noi evenimente, care ar putea să vă intereseză și le vom aduna într-un calendar special creat pentru voi. Acesta va economisi timpul vostru și veți reuși să planificați sptămâna care începe.

Toate evenimentele le găsiție pe pagina oficială a GEN Moldova: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

De asemenea, venim cu o serie de recomandări pentru săptămâna ce urmează.

Evenimente recomandate de GEN Moldova

  1. Business Days Iași

BDI

Între 29 și 30 iunie Iași devine capitala de business a României pentru că pe durata celor două zile vor avea loc la Palas Iasi sesiunile ediției numărul 23 Business Days, o ediție care reunește trei evenimente în unul singur: unul dedicat dezvoltării personale, unul dedicat dezvoltării profesionale și unul dedicat dezvoltării afacerilor. La eveniment vor lua parte peste 120 de speakeri și sunt așteptați peste 1.000 de manageri, antreprenori, profesioniști și tineri preocupați de dezvoltare personală.

Află mai multe despre speakerii ediției, despre programul manifestărilor și componența celor trei variante de acces direct pe site-ul evenimentului: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Iasi-2016/Homepage

GEN Moldova va fi prezent pentru al treilea an la eveniment împreună cu alte 10 persoane membre ale Asociației GEN Moldova.

 2. Startup Grind

Startup grind

Dreamuos Innovation Campus organizează cel de-al doilea eveniment „Startup Grind” în Chisinau. De această dată invitat este Brian Flynn dinSilicon Valley.

Brian este un investitor și un antreprenor. Unele dintre companiile pe care le-a deschis și crescut au fost vândute investitotilor mai mari. Astfel, AdMovate a stârnit interesul  Yahoo, IMsecure a fost vândut  Checkpoint, Pixoart Design a trecut la  51.com, Ultris vândut la Saba, Fotolog a trecut Hi-Media, Qpod – Groupon și alte companii care sunt independente, precum elevad, Wheelhouse, Mixbook, Meltwater, Pinkoi, Chairish, TheRealReal Japan.

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/events/598925950273674/

3. USG Alumni Picnic

USAlumnyPicnic

În ajun de Ziua Independenței SUA, Asociația pentru Dezvoltare Creativă, ce reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale guvernului SUA, Vă invită să celebrăm diversitatea culturală, sâmbătă, 2 iulie, DRAFT ARENA, BOTANICA, bul. Dacia 32, între orele 11:00 — 16:00.

Vă invităm la una din cele mai importante sărbători americane să o petreceţi împreună cu prietenii, colegii şi familia într-o atmosferă caldă, plină de diverse activități, schimb de experiență, gustări şi băuturi.

Primii 200 de absolvenţi vor avea intrarea gratuită, restul absolvenților doritori și oaspeţii vor achita o taxă de participare (200 lei). Copiii până la 10 ani au acces liber.
Deși Absolvenții sunt grupul țintă, așteptăm publicul larg să fie parte la evenimentul nostru. Biletele pot fi cumpărate în ziua evenimentului, iar pentru a reverza un bilet trebuie să vă înregistrați accesând link-ul de mai jos, iar la capitolul „Indicați programul”, scrieți: BILET.

Pentru a vă înregistra, completați formularul online: https://goo.gl/wqQkoy
DATA LIMITĂ de înregistrare: 30 iunie 2016.

4. Impozite şi taxe la cină, Ediţia N.5

Impozite si taxe la cina

VIOSER Consulting SRL vă invită la următoarea ediţie a proiectului “Impozite şi taxe la cină”, într-un format inedit- “Impozite şi taxe la o bere”.

Participanţii vor împărtăşi la un păhar de bere şi în aer liber experienţa profesională vis a vis de impozite şi taxe în Republica Moldova.

Invităm pe toti cei interesaţi de această tematică şi aşteptăm de la fiecare participant cel putin o istorie din domeniul fiscalităţii ce a marcat activitatea Dvs. profesională.

Vom analiza împreună cum deciziile managementului afectează impozitele şi taxele companiei, inclusiv şi rezultatele financiare.

Participarea la eveniment este asigurată în baza înregistrării aici:https://docs.google.com/forms/d/1yc3u7b6EPq9ViR7wFf4Y0ZwdD7w0Jli7UbMHADxd5Ds/viewform

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s