Image

Calendarul de Business. Prima săptămână a lunii iulie: Misiuni Economice, programe de suport și Fructe

4-10 iulie

Iulie se anunță a fi o lună fierbinte și plină de evenimente de business care să potoale setea de cunoaștere și să ne ajute să explorăm oportunități de dezvoltare a afacerii sau a ideii de afacere.

La început de săptămână, GEN Moldova vine cu o serie de recomandări de evenimente de business pentru prima săptămână din iulie 2016. Restul evenimentelor le găsiți la rubruca Calendar.

  1. Misiunea Economică afaceri.ro

Misiune economica

În perioada 7-9 iulie, în Odesa, Ucraina, se va desfășura „Misiunea Economică afaceri.ro” la care vor participa delegați din Ucraina, România și Republica Moldova.

Scopul evenimentului este de a promova oportunitățile de parteneriate și dezvoltarea relațiilor de import-export.

2. SPACE PROGRAM II

Dreamups

Dreamups Innovation Campus invită la Space Program II, programul de 12 săptămâni  care pune la dispoziția antreprenorilor toate resursele necesare pentru ca să dezvolteideea de afacere. Cea mai importantă componentă care te va ajuta să reușești este rețeaua de mentori care te va ajuta să pui bazele unei afaceri, să transformi ideea în bani, iar visul în realitate.

3. Drumul Fructelor. La cules afine

Madein

Madein.md în parteneriat cu Asociația Producătorilor de pomușoare „Pomușoarele Moldovei” organizează o nouă deplasare, de data aceasta la cunoscutul producător de afine Lolly Berry .

Organizatorii promit o mini degustare de afine culese de sine stătător,  posibilitatea de a cumpăra afine la preț de producător ș.a. Participarea este absolut gratuita. Drumul dus/întors va fi asigurat de Asociația „Pomușoarele Moldovei”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s