Calendarul de Business 11.07.16-17.07.16

Meteorologii promit pentru cea de-a doua săptămână a lunii iulie temperaturi ce vor trece de 30 de grade Celsius. GEN Moldova vine cu o serie de recomandări de evenimente care ne vor răcori și potoli setea de cunoaștere, înglobate în rubrica săptămânală Calendarul de Business.

1. Innovative Business Models

GN

Ziua de lune se prognozează a fi un plină de evenimente. Antrepnrenorii sau cei care se gândesc să intre în casta acestora ar fi bine să accepte invitația celor de la Generator HUB și să participe la seminarul „Innovative Business Models” care vă va ajuta să dezvoltați infrastucutura necesară creșterii noii afaceri. Evenimentul va explora subiecte de genul: avantajele Integrării Europene, experiențe de succes, modele de business  inovative.

2. Cum să atragi investitori în afacerea ta?

MR

Matt Rutter, Kingdom Paradigm, companie care se ocupa cu consultanta și mentorarea antreprenorilor, vine cu unele sugestii pentru startup-eri/antreprenori, pe care aceștia ar fi bine să le cunoască înainte de a se întâlni cu un investitor. Matt va  prezenta câteva instrumente practice pe care fiecare om de afacere le poate folosi. Dacă vă interesează acest domeniu, atunci vă îndemnăm să participați la evenimentul „Cum să atragi un investitor în afacerea ta”. .

3. GEN Moldova Starters Club: Communication

GEN

GEN Moldova lansează seria evenimentelor pentru stratuperi, în cadrul cărora vor fi abordate o serie de subiecte arzătoare. Primul se va axa pe Comunicarea antreprenorială. Ghid în această incursiune va fi Marina Gospodarenco, care a participat la un training pe Comunicare în Berlin și a revenit ca sa împărtășească experiența și cunoștințele acumulate.

4. Școala de vară pentru antreprenori din Algeria

Algeria

GEN Moldova va participa la prima ediției a Școlii de vară pentru antreprenori din Algeria. Evenimentul va avea loc în perioada 17- 21 iulie în Algiers. Președintele GEN Moldova, Olesea Fortuna, a fost invitată în calitate de speaker și va vorbi despre experiența din Republica Moldova în ceea ce priveste ecosistemul, industrii creative și antreprenoriatul feminin. La eveniment vor participa peste 3000 de participanți din toate categoriile: wanna be, antreprenori noi, startupuri, scale up.

Acestea sunt recomandările pentru cea de-a doua săptămână a luni iulie. Mai multe evenimente găsiți în rubrica Calendar.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s