14 august 2016 se încheie perioada de nominalizare pentru premiile Startup Nations Awards

SN

Platforma de politici antreprenoriale din cadrul rețelei Globale a Antreprenoriatului scoate în evidență abordările de politici inovative, care vin să susțină antreprenorii să lanseze afacerea și să o dezvolte.  

GEN acceptă nominalizările pentru Startup Nations Awards, care își propune să recunoască liderii influenți și inovativi și abordările politice la nivel global. Câștigătorii vor fi invitați la Summitul Startup Nations, din Cork, Irlanda, care se va  desfășura în perioada Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, ca să împărtășească experiența și să ridice premiile.

GEN accesptă nominalizările pentru următoarele categorii:

Startup Nations Award pentru Liderul Național în domeniului Politicilor
Acest premiu recunoaște persoanele responsabile pentru eforturile de scară largă care aduc un impact asupra ecosistemului național – fie în țara de origine sau în alte state. De exemplu, Startup Chile s-a inspirat de politicile pentru migranți pentru a forma noi companii tinere la nivel global, mai multe state activează în prezent prin programul de vize special conceput pentru a atrage talentul antreprenorial.

Startup Nations Award pentru Liderii Politici Locali

Acest premiu recunoaște eforturile depuse de persoanele care vin cu abordări inovative, ce aduc aduc un impact național sau regional a unei acțiuni locale. De exemplu: inițiativa oficialilor din Buenos Aires, privind „reforma învățământului prin abordarea de jos în sus”,  a fost recunoscuți de prestigiosul Institut Brookings, din Statele Unite ale Americii, care a venind cu propunerea de a include educația antreprenorială ca obiect de studiu în curricula școlară a Argentinei.

Startup Nations Award pentru Gândirea Politică Inovativă

Acest premiu recunoaște eforturile care duc la abordarea intelectuală a metodelor de elaborare a politicilor antreprenoriale, bazate pe cercetare.  De exemplu, cercetarea solicitată de Kauffman Foundation, care a stabilit importanța vârstei  fixe vs mărimea fixă (adică startupurile vs businessurile mici) au marcat schimbarea de paradigmă la elaborarea politicilor antreprenoriale de la sfârșitul ultimului deceniu.

Pentru mai multe informații despre Startup Nations și premiile oferite, vizitați: startupnations.co.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s