Calendarul de Business – Prima săptămână din august aduce reglementări antreprenoriale, scalabilitate globală și Gustar

BusinessCalensar

August a început în forță cu temperaturi caniculare. Deși e perioada concediilor și a vacanțelor, evenimentele de business nu contenesc  și ne invită să ne adăpostim de căldura dogorâtoate la umbra cunoștințelor.

  1. Ședinţa Grupului de lucru pentru reglementarea activităţii de întreprinzător

Ministerul Economiei va desfășura pe 3 august ședința Grupului de lucru pentru reglementarea activității de întreprinzător. În cadrul acesteia se va discuta, printre altele, ordinele cu privire la punerea în aplicare a simplificărilor și facilităților pentru agenții economici autorizați (AEO), aprobarea Regulamentului referitor la procedura contravențională și altele.

Ședința de lucru va începe la ora 14.00.

2. Dreamups Talks cu Grigore Raileanu

GR

Dreamups Innovation Campus îndeamnă antreprenorii să gândească din start afaceri scalabile la nivel global. Ne va ghida în acest sens Grigore Răileanu care va împărtăși experiența sa de dezvoltare a unui business la nivel global.

Grigore Raileanu este un antreprenor în serie și un executiv tehnic de succes. După lansarea Remsys, o infrastructură de management a mii de servere la nivel global, acesta a fondat compania Noction. Acum Grigore trăiește în Silicon Valley și lucrează asupra unei alte idei de afaceri – Retently, un start-up care se concentrează să dezvolte indicatorul de performanță NPS.

Antreprenorul a fost memrbu al juriului în cadrul Cupei Businessului Creativ, etapa națională și speaker inspirațional în cadrul Galei Antreprenoriatului Creativ.

Pentru a beneficia de bilet gratuit, înregistrează-te pe următorul link: http://bit.ly/Dreamups_Talks.

3. Gustar Music Festival

Gustar

Încheiem săptămâna cu un eveniment care ne va delecta toate simțurile și ne va face să uităm de grijile cotidiene.

Gustar înseamnă o posibilitate unică de a petrece un weekend deosebit cu familia sau prietenii într-un spațiu natural, în care veți asculta cei mai populari artiști ai momentului, veți putea efectua excursii în zone istorice, participa la numeroase activități și workshop-uri din art zone, book zone, târgurile și expozițiile prezente acolo… Pentru prima dată în istoria festivalului avem două scene. Festivalul fiind dedicat tuturor vârstelor și preferințelor culturale! Mai multe informatii pe www.gustar.md.

Evenimentul are loc în perioada 5-7 august 2016 la Furceni, Orhei.

Mai multe evenimente care vor avea loc în această săptămână le găsiți pe site-ul genmoldo.co sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână frumoasă vă urăm!

Leave a comment