Calendarul de Business – 24 august desemnăm campionul național CBC Moldova

ARN-gen-calendar4

Penultima săptămână a lunii cuptor este plină de evenimente care ne scot din casă, chiar dacă meteorologii anunță temperaturi caniculare de peste 30 de grade Celsius, întrerupte de averse cu descărcări electrice.

Creative Business Cup Moldova – FINAL PITCH

Final Pitch

GEN Moldova organizează etapa finală a competiției Cupa Businessului Creativ care va desemna campionul național dintre cei trei finaliști, selectați în cadrul Galei Antreprenoriatului Creativ din Moldova, din 16 iunie 2016.

CBC Final Pitch va reuni concurenții care au câștigat votul juriului, au beneficiat de un program de accelerare a facerii, oferit de Dreamups Innovation Campus și vor reintra în „scenă”, pentru a demonstra juriului că merită să fie numiți campionii naționali ai competiției și să ia biletul în finala internațională din noimebrie, din Danemarca.

Vă așteptăm miercuri, 24 august, ora 18.00, la Generator Hub, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 202, Kentford, Bloc 2 să susținem echipele și să ne bucurăm pentru campionul național.

Drumul Fructelor. La cules de prune

Madein

Madein.md ne invită din nou să parcurgem „Drumul Fructelor. La cules de prune. Sunt încurajați participanții care doresc să procure prune într-o cantitate mai mare. rganizatorii ne promit participanților o degustare gratuită de prune, oportunitatea de a putea cumpăra prune proaspete culese direct, la preț de producător.

Participarea este absolut gratuită. Drumul dus/întors va fi asigurat de Madein.md. Doritorii sunt rugați să se încrie aici: https://goo.gl/forms/GhjhfCUlNsYRMcZi2, indicând numele, prenumele, vârsta si un nr. de contact. Grăbiți-vă pentru că locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre Drumul Fructelor puteți găsi aici http://madein.md/news/drumul-fructelor.

Leading for the best in you

Andy Szekely

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) îl aduce la Chișinău  Andy Szekely cu seminarul „Leadinf for the Best in You”.

Evenimentul este gratuit și va avea loc pe 24 august 2016, între orele 9:00 – 14:00, în cadrul Radisson Blu Leogrand Hotel.

Dreamups Talks: Women in startups

Women

Dreamups Innovation Campus lansează invitația de a participa la o nouă ediției a Dreamups TALKS: Women in Startups. Invitatele panelului care ne vor dezvălui reușitele lor din lumea antreprenoriatului sunt:
Ludmila Gurau, directoare și fondatoare PRoimagine;

Elena Scutaru, fondatoare MARA;

Rodica Tataru, directoare şi proprietară AQA Event & Project Management;

Victoria Ursu, directoare și nutriționistă slabesc.md;

–  Lookovetzki Dana, fondatoare Lookovetzchi, stilistă și profesoară de design vestimentar la AMTAP;
Evenimentul va fi moderat de Olga Melniciuc, președintă AFAM.

Acestea sunt evenimentele recomandate de GEN Moldova pentru sătpămâna 22 – 28 august  2016. Mai multe evenimente găsiți pe siteul genmoldova.co, la secțiunea Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s