Calendarul de Business 5-11 septembrie

ARN-gen-calendar4

Prima săptămână din septembrie începe în forță cu evenimente pentru toate gusturile. GEN Moldova vine cu trei recomandări de evenimente pe care să nu le ratezi în această săptămână.

1.MOLDMEDIZIN & MOLDDENT

Moldezin

În perioada 9-10 septembrie, în cadrul Moldexpo se desfășoară MOLDMEDIZIN & MOLDDENT,  cel mai important forum în domeniul sănătății în Moldova, care stimulează dezvoltarea pieței interne de bunuri și servicii medicale.

2. Drupal Global Training Day

Drupal

Global Training Days, adică zilele globale de training în Drupal, sunt o oportunitate perfectă pentru începători să-i cunoască pe specialiștii în acest domeniu și să învețe informație utilă de la ei.

Participarea oricărui entuziast este gratuită.

Confirmă participarea ta, înregistrându-te AICI

3.Beer of Moldova

Beer

Madein.md în parteneriat cu Smokehouse: BBQ, Beer, Community și Kirill Zmurciuk de la Sunstone Alehouse, vor încerca să evidențieze încă odată diversitatea de bere industrială și artizanală care se fabrică în Moldova, prezentând consumatorilor cât mai multe tipuri și branduri de bere autohtonă.

Formatul acestei degustări în orb va permite participanților să se deplaseze liber prin sală, să deguste berile la mesele divizate după categorii, să discute cu producătorii și să afle multe informații interesante legate de subiectul serii – berea!

BONUS

Moldova Fashion Days Fall-Winter 2016/17

Fashion

Pentru iubitorii de fashion de la noi, Moldova Fashion Days ne  aduna pentru a vedea ce se mai întâmplă în modă în acest sezon și prezentata colecțiile toamnă – iarnă 2016/17.

Mai multe evenimente găsiți pe site-ul genmoldova.co la rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar.

O săptămână cum vă doriți vă urează GEN Moldova

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s