GEW2015Moldova – Miercuri 18 noiembrie 2015 – Industriile și dezvoltarea lor în Republica Moldova

GEW2015Moldova
Miercuri, 18 noiembrie 2015 – Ziua Industriilor

Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (GEW2015Moldova – Global Entrepreneurship Week) este evenimentul care unește toate domeniile ecosistemului. Celebrarea antreprenoriatului nu e posibilă fără Industriile de bază ale țării care găzduiește activitatea. Astfel, Ziua de Miercuri a GEW2015Moldova a fost dedicată acestui domeniu vast.

Participanții au avut parte de trei masterclassuri informaționale, practice și inovative. Ziua a început cu fondatorul Chili Marketing, Vasilisa Smirnova, care a oferit „Cheița de succes pentru lucrul cu personalul”, în cadrul MASTERCLASS: WE Accelerate:// Leadership situațional.

Vasilisa a reușit, împreună cu participanții, să găsească butonul care ajută liderul să gestioneze și să motiveze personalul ca dezvoltarea lor profesională și loialitatea față de companie să crească.

Ozana Giusca, expert în creșterea afacerilor mici, a descifrat Codul de Business, prin recomandări cum să adaptezi afacerea la noile reguli ale economiei actuale, sfaturi cum să construiești un sistem de marketing online, cum să eviți cele 3 greșeli pe care le fac majoritatea Întreprenderilor Mici și Mijlocii când încearcă să crească vânzările.

This slideshow requires JavaScript.

„Savoarea Antreprenoriatului” a adus trei antreprenori din domeniul alimentație. Vinificatorul Sergiu Gălușcă, Poiana Winery, a prezentat Industria VitiVinicolă o afacere creativă, un business de suflet, care tinde să dezvolte turismul vinicol în Republica Moldova.

Rodica Dumbrăveanu, AlegRAW, GourmandEye, a oferit o demonstrație cum pot fi făcute produsele de patiserie raw vegan acasă, fără mare efort și beneficiile pe care le aduc acestea organismului uman.

Stela Babii-Fetescu, VerdeGO, a oferit paricipanților informații despre servicii diversificate în domeniul businessului restaurantelor și modalități de creștere.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s