Vineri 20 noiembrie 2015 – GEW Summit

Foto: Dima IacovlevVineri, 20 noiembrie 2015, a fost ziua totalurilor Săptămânii Globale a Antreprenoriatului (GEW2015Moldova), a trainingurilor, a oportunităților și emoțiilor pentru concurs. Speakerii au prezentat oportunitățile de dezvoltare a afacerilor, au vorbit despre tendințele online de marketing și au adus idei noi de networking. Cea de-a cincea zi a Săptămânii s-a încheiat cu finala națională a competiției Get In The Ring.

Deschiderea Oficială: Înțelegerea Ecosistemului Antreprenorial a adus în discuție situația din Republica Moldova și observațiile care au fost pe parcursul unei săptămâni de lucru. În același timp, fiecare ambasador (Larisa Dodu-Gugea, Marina Gospodarenco, Ecaterina Godoroja Tincu, Viorica Cerbușca) a făcut un rezumat al Zilei pe care o prezenta.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru a prezenta specificul și experiența GEN, organizația a invitat partenerii Săptămânii, Vibe Art Dance Studio, care au adus culoare și au destins atmosfera chiar de la început de eveniment.

Speakerul român, Bogdan Băbălău-Maghiar, a punctat pașii pe care să-i faci ca să ai „Networking orientat spre rezultate”, în cadrul prezentării programului GEN de CONEXIUNE.

Antreprenorii pot să acumuleze experiență participând la competiții. De aceea, o componentă importantă din cadrul Rețelei este programul CONCURS, care adună diferite competiții tematice, care au ca scop primar identificarea ideilor de afacere inovative și scalabile. Matt Rutter a făcut un rezumat a concursului „Cupa Businessului Creativ”, care se desășoară în Republica Moldova al treilea an.

This slideshow requires JavaScript.

Despre „Get In The Ring” a vorbit campionul 2014 ediției regionale a concursului, Geta Rasciuc. Harri Tallin a explicat formatul „Cupei Antreprenoriatului Rural” și succesele înregistrate. „StartUp Weekend”, care în 2015 s-a desfășurat cam în aceeași perioadă cu GEW2015Moldova a fost reprezentat de Ionela Titirez.

Programul de SUPORT a adunat reprezentanții instituțiilor care susțin și promovează antrenoriatul la nivel local și internațional. Astfel, entități pentru USAID, CEP II, ODIMM, MIEPO au avut scena pentru a prezenta antreprenorilor opoturintățile de care pot beneficia și modalitățile de a le accesa.

Constantin Donțu, Geta Rasciuc și Serge Zănoagă au explicat modalitățile de promovare a businessului în mediul online și nu doar, în cadrul prezentării programului de PROMOVARE.

Cea de-a cincea zi a GEW2015Moldova s-a încheiat cu finala națională a bătăliei investițiilor: Get In The Ring.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s