30 Septembrie este termenul limită de a aplica pentru comptetiția globală Startup Open 2016

startup-champions

GEN Global lansează invitația ca antreprenorii moldoveni să participe la concursul Startup Open 2016. Acești au timp până pe 30 Septembrie de a completa formularul de aplicare și de a se avânta în competiția globală care oferă oportunitatea de a împărți scena cu antreprenori recunoscuți la nivel global ca Richard Branson sau lideri mondiali, precum președintele SUA, Barack Obama.

Global Entrepreneurship Network (Rețeaua Globală a Antreprenoriatului – GEN) a dat startul procesului de aplicare pentru  Startup Open 2016, care își propune să identifice, recunoască și susțină startupurile cu potențial din întreaga lume.

Startup Open este o competiție globală deschisă pentru antreprenori din toate industriile, care nu au reușit să atragă fonduri din partea investitorilor înger, filmelor cu capital de risc sau alte surse de finanțare. Concursul a ajuns la a șaptea ediție.

„Lumea în care trăim în care mediul virtual câștigă teren în fiecare zi, iar progresul digital a modificat specificul industriilor tradiționale la toate sectoarele și pe toate continentele”, susține Jonathan Ortmans, președintele GEN Global. „Startup Open ajută generațiile viitoare de antreprenori să realizeze protențialul deplinde dezvoltare și să globalizeze afacere”, menționează Ortmans

Finaliștii concursului vor câștiga titlul de membru a GEN Starters Club, o comunitate de fondatori talentați, care va oferi accesul la mentorii GEN, din cadrul statelor membri GEN (160 de țări), posibilitatea de a expune produsele și oportunități de networking în cadrul evenimentelor globale. În urma unei runde finale de jurizare, va fi selectat un singur câștigător, care va avea posibilitatea să participe la Congresul Global al Antreprenoriatului din martie 2017, din Johannesburg. Câștigătorul va putea prezenta ideea de afacere în fața a miilor de delegați din pe scena Congresului.

Finaliștii vor fi anunțați în noiembrie 2016, în perioada Săptămânii Globale a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week – GEW), în cadrul căreia milioane de persoane la nivel global vor participa la activitățile organizate de cele 160 de state membre GEN. Câștigătorul marelui premiu va fi anunțat în ianuarie 2017. Antreprenorii interesați de a participa la competiție sau care vor să afle mai multe informații despre Startup Open pot să viziteze startupopen.co. Termenul limită este 30 Septembrie 2016.

Printre câștigătorii anilor precedenți se numără startupuri din Croația, Gana, Israel, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Aceștia au împărțit scena  cu antreprenori recunoscuți la nivel global ca Richard Branson și lideri mondiali, precum președintele SUA, Barack Obama. Câștigătorii au avut apariții în diverse surse media, precum CNBC, CNN, Fast Company, Forbes și altele.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s