Calendarul de Business: 19-25 Septembrie 2016

calendar

Căldurile au cedat temeperaturilor specifice primei luni de toamnă. Cresc însă numărul evenimentelor care vor avea loc în perioada 19-25 septembrie în Chișinău și nu doar.

GEN Moldova vine cu rubrica obișnuită: Recomandarea Săptămânii: Top 3 evenimente la care să participi.

Finanțare pentru antreprenori

ceed

Dacă dorești să cunoști persoane noi din diferite domenii, atunci acest eveniment îți oferă un networking cu antreprenorii și managerii diferitor companii inovatoare. Tot în cadrul acestui eveniment, vei afla care sunt oportunitățile de finanțare prin proiectul H2020.md, despre care îți va relata, invitatul CEED- Ana Ciofu.

CIVIC FEST

civic

Cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional „CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni” continuă și va reuni pe 23 septembrie, la Chișinău, pe o platformă unică cele mai active ONG-uri, proiecte demne de urmat și parteneri într-un dialog civic, schimb de bune practici şi idei inovatoare pentru a inspira, motiva și încuraja cetățenii să producă schimbarea pe care și-o doresc.

Esemplasy Code Camp

eventdreamups

Se adresează persoanelor care studiază tehnologiile informaționale și sunt curioase să descopere noi oportunități de dezvoltare profesională, au idei de proiecte și vor să găsească o echipă entuziastă pentru implementare.

BONUS

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2016

cercetatori

Noaptea Cercetătorilor Europeni revine la Chișinău! Vino pe 23 septembrie, ora 15:00, în scuarul Academiei de Științe a Moldovei și devino cercetător pentru o seară. Află toate tainele din spatele laboratoarelor, participă la experimentele spectaculoase și distrează-te alături de noi!

Sunt aşteptaţi toţi cei curioşi, pasionaţi şi entuziasmaţi de ştiinţă, indiferent de vârstă sau experienţă! Noaptea Cercetătorilor Europeni este un eveniment pentru toți, de la 3 la 100 de ani și se desfășoară simultan în peste 300 de orașe din Europa!

Mai multe evenimente le găsiți pe site-ul genmoldova.org, la rubruca Calendar sau accesând linkul http://genmoldova.co/index.php/events/calendar.

O săptămână reușită tuturor.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s