Calendarul de Business

calendar

După august torid, prima lună a toamnei a fost plină de activități. Ultima săptămână nu pare să cedeze primelor trei, calendarul evenimentelor se umple cu activități pentru toate gusturile și toate solicitările. Tradițional, GEN Moldova vine cu rubrica Calendarul Evenimentelor de Business. Pentru săptămână 26 septembrie 2 octombrie vă propunem Top 3 Evenimente pe care să nu le ratezi!

Atelierul Experimental: „Dezvoltarea antreprenoriatului în localitățile Moldovei”

final-fb-cover

GEN Moldova invită antreprenorii din Republica Moldova, factorii de decizii, instituțiile de suport și mass media la un eveniment unic în țară: Atelierul Experimental: „Dezvoltarea antreprenoriatului în localitățile Moldovei”. Organizatorii își propun să sporească angajamentul și colaborarea comunității, pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial la nivel local prin conștientizarea antreprenorială, creșterea culturii antreprenoriale, motivarea spiritului antreprenorial și promovarea educației.

Persoanele interesate sunt invitate să se înregistreze, completând formularul de participare: https://docs.google.com/forms/d/1-OsWPc3P4AICzlTwKzRuevVwRwQNDJUf7JOhWqc9DiI/edit

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de FACEBOOK.

Coworkers around the World

hubg
Primul coworking space din Republica Moldova, Generator Hub, invită la „Coworkers around the World”.  Evenimentul își propune să creeze conexiuni în comunitatea Generator Hub și să completeze Harta lumii cu poze personale ale coworkerilor.

Organizatorii lanseză provocarea de a trimite poze din diferite colțuri ale lumii pe care le-ați vizitat la adresa hello@hub.md, până 26.09.2016. Ulterior acestea vor fi atașa la harta lumii din interiorul Generator HUB.

Generarea Ideilor Creative

ziphouse

ZIPhouse propune să dezvolte modalitățile de generare a ideilor pentru colecții sau produse noi, activitate permanentă pentru specialiștii acestui domeniu. Evenimentul face parte dintr-un șir de  workshop-uri vine să ajute creatorii să înteleagă procesul de generare a ideilor și ulterior cum aplice managementul acestor idei în cadrul companiei/proiectului.

Pentru a participa la sesiune completați formularul de înregistrare: https://goo.gl/forms/cWAhEQIoeeF8QC8c2.
BONUS

Ziua Națională a Vinului

vin1

În zilele de 1-2 octombrie 2016,la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, revine cea mai mare sărbătoare a tradițiilor – Ziua Națională a Vinului 2016, ediția a XV-a aniversară, cu genericul „Omul – Sufletul Vinului”.

Sărbătoarea naţională este organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Vinuri din Moldova, cu suportul partenerului strategic al evenimentului, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Curs Steel Combat

abc1

Încheiem săptămâna și întâmpinăm noua lună în forță. ABC Fitness school Moldova invită la STEEL COMBAT, un sistem de antrenament simplu, dinamic şi intens, care oferă participanţilor, în cele 50 de minute, o experienţă unică, pe parcursul căreia au posibilitatea să înveţe şi să se antreneze folosind tehnici inspirate din cele mai eficiente sporturi de contact ale lumii.

Mai multe evenimente găsiți accesând linkul http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână reușită vă urează echipa GEN Moldova și vă așteptăm la joi, la evenimentul experimental.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s