Partenerii Media pentru dezvoltarea antreprenoriatului din Republica Moldova

Nivelul economic al unei țări este direct proporțional cu dezvoltarea antreprenoriatului. GEN Moldova, cu susținerea Fundației Friedrich Naumann, își propune să realizeze un Atelier Experimental cu tema: „Dezvoltarea culturii antreprenoriale în localitățile din Republica Moldova”.

Evenimentul își dorește să dezvolte angajamentul și colaborarea comunității pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial la nivel local, precum și motivarea spiritului antreprenorial și promovarea educației.

În vizor vor fi Reprezentanții Autorităților Locale din Rezina, Cimișlia, Soroca și Chișinău, Organizațiile de Suport și Incubatoarele de Afaceri, Media și Comunicatorii, Educatorii, Comunitatea de Business  și Asociațiile de Business.

Mass Media va fi reprezentată de partenerii de nădeje ale evenimentelor GEN Moldova. Astfel, pe 29 septembrie vor lua pulsul și vor prezenta realitatea, postul „Realitatea TV”, materialele vor putea fi descoperite și pe realitatea.md și Bani.md. Echipa Realitatea este mereu alături, parteneriate atractive, idei inovative de prezentare a informației.

Antreprenoriatul agricol este una dintre ramurile care se confruntă cu cele mai multe provocări în Republica Moldova. Iar pentru a reuși dezvoltarea acestui sector al economiei, este necesară implicare tuturor actorilor. Iată de ce apariția pe piața mediatică a primului post TV specializat în agricultură este necesară. Chiar de la începutul activității postului, Agro TV Moldova a fost unul dintre partenerii de bază.

logo

Diez.md este site-ul care se adresează tinerilor, fie că se referă la vârstă, fie la stare de spirit. Echipa Diez învață în fiecare zi, se dezvoltă și devin mai buni în ceea ce fac. Scopul site-ului este ca oamenii din jur să devină mai descătușați, deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici, implicați și productivi.

diez

Primul catalog online al produselor fabricate în Moldova, Madein.md este un proiect unic prin amploarea sa şi propune producătorilor autohtoni spaţiu pentru promovarea lor. Pe lângă aceasta, aici puteţi găsi reportaje foto şi articole de la expoziţii şi festivaluri, interviuri şi istorii de succes ale producătorilor autohtoni, noutăţi despre proiecte şi finanţări.

madein

Din Rezina, vine să susțină și să promoveze dezvoltarea antreprenoriatului local, postul TV, Elita TV. Postul are o istorie bogată, fiind vocea moldovenilor din Nordul Republicii Moldova de mai mulți ani. În pofida presiunilor, Elita TV a reușit să păstreze de-a lungul timpului verticalitatea și să devină o forță motrice dezvoltării localității și regiunii.

image description

„Un om informat este un om bogat”, și-au spus echipă de profesionişti din Ungheni și au lansat în 2007 ziarul „EXPRESUL”, un săptămânal de informaţii, analiză şi opinii. Din 2010, site-ul expresul.com este actualizat zilnic cu ştiri şi evenimente din şi despre Ungheni și Nisporeni, Călărați.Îşi propune să fie cea mai completă sursă de informaţie online din Ungheni.
logo_expresul

Atelierul Experimental „Dezvoltarea culturii antreprenoriale în localitățile din Republica Moldova” va avea loc pe 29 septembrie, între orele 9.00-18.00, în sala de conferințe a hotelului „Jolly Alon”.

Evenimentul este organizat cu suportul Fundației Friedrich Naumann.

Parteneri de dezvoltare sunt Incubatoarele de Afacere din Cimișlia, Rezina, Soroca.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s