Speakerii GEW2015Moldova – Miercuri, 18 noiembrie 2015

GEW2015Moldova

Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (GEW2015Moldova – Global Entrepreneurship Week) este evenimentul care unește toate domeniile ecosistemului. Celebrarea antreprenoriatului nu e posibilă fără Industriile de bază ale țării care găzduiește activitatea. Astfel, Ziua de Miercuri a GEW2015Moldova a fost dedicată acestui domeniu vast. Participanții au avut parte de trei masterclassuri informaționale, practice și inovative.

vs2016

Vasilisa Smirnova:

Un lider bun poate să organizeze procesul de lucru al angajaților, să instruiască (sau să se convingă de faptul că angajatul are abilitățile necesare) și nu uită să delege nu doar responsabilitățile, dar și drepturile.  Cel mai important pentru un angajator este să țină minte că eficiența companiei nu se măsoară după rezultatele muncii lui, ci după rezultatele muncii echipei. Acest filtru îi permite șefului să fie lider.

GEW2015Moldova

 

Ozana Giușca – Growth Expert for Small Businesses

Critic este să înțelegi că regulile jocului s-au schimbat și că ce a funcționat în trecut nu mai funcționează azi. Adaptabilitate și flexibilitate sunt atribuțiile care fac diferența între a face bani și a pierde bani.

 

Casitgatori CAP

 

Sergiu Gălușcă, oenolog, Școala Vinului

Afacerea de vinuri este o afacere cu o mare valoare adaugată, iar pentru Republica Moldova este oportun să investim în vinificație, pentru că suntem la începutul dezvoltării noilor viziuni vinicole. Dispar tendințele de dezvoltare doar a marilor producători de vin de pe timpurile vechi si apar multe oportunitati pentru afaceri mici si medii.

 

GEW2015Moldova

Stela Babii Fetescu, fondator VerdeGo: Proiectul VerdeGO reprezintă un meniu care vine un soluții alimentare sănătoase. Provocarea cu care ne confruntăm noi acum, este lipsa materiei prime, datorită faptului că iarna este afară. Dar deja avem în discuție cu producătorii locali eco să ne livreze produsele, iar  începând cu anul viitor vom avea o gamă mai mare de alimente în meniu.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s