Image

Calendarul de Business GEN Moldova 17-22 octombrie 2016

calendar

Meteorologii promit o săptămână însorită. Numai bine de ieșit din casă pentru a participa la evenimente unice în Republica Moldova. GEN Moldova vine cu recomandarea Top 3 Evenimente pe care să nu le ratezi în săptămâna care începe.

Game Geek Quiz

generator

Game Geek Quiz reprezintă joc de echipa interactiv pentru cunoscătorii și iubitorii de jocuri de computer. Fiecare joacă va avea 8 etape, alcătuite dion 88 de exerciții de diferite greutate. Joaca va dura în principiu 2.5 ore. Echipele care doresc să se înregistreze, pot să o facă accesând linkul:  https://goo.gl/forms/FnHLEL8iFs3QIN1G2

Meet Yan Budman from Indiegogo

dreamups

Atunci când persoanele creative se adună împreună pentru a lucra, se contureză lucruri frumoase. De această dată, Dreamups prezintă o persoană care își propune să creeze o lume minunată. Și invită  persoanele interesate să-l cunoască pe Yan Budman, Senior Marketing Director la Indiegogo, compania care are ca scop abilitarea financiară a persoanelor. Yan cunoaște faptul că e dificil să construiești ceva din scoarță, dar nu e imporrsibil cu Indiegogo.

Mai multe detalii pe pagina de FACEBOOK a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1893498467553010/

Moldova in Fashion

fconference

ZIPhouse în colaborare cu Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova vă invită să participați la un eveniment unic în Republica Moldova: prima ediție a Conferinței „Moldova in Fashion”.
Evenimentul își propune să dezvolte abilitățile, să construiască atitudinile și să impulsioneze aspirațiile antreprenorilor din industria fashion, prin interacțiunea cu antreprenori locali și experți internaționali și prin diversitatea si aplicabilitatea temelor prezentate.

Conferința Moldova in Fashion va avea loc pe 22-23 octombrie 2016, în cadrul ZIPhouse. Intrare liberă.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul GEN Moldova, la rubrica Calendar.

O săptămână frumoasă, alături de oameni calzi.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s