Calendarul de Business 24 – 30 octombrie

Alegerile reprezintă o parte componentă a vieții. Iar săptămâna care începe va sta sub semnul alegerilor. Nu putem influența alegerea fiecătruia, dar putem venim cu recomandări de evenimentem pe care ar fi bine să nu le ratați.

Împrumută Înțelept

genewrator-hub

Generator Hub lansează invitația: ÎMPRUMUTĂ ÎNȚELEPT Evenimentul reprezintă o  campanie internațională dedicată persoanelor și antreprenorilor interesați de educația financiară și creditarea responsabilă. Această campanie este organizată în 15 țări și va dura pe tot parcursul lunii octombrie. Activitatea va avea loc pe 26 octombrie, între orele 19.00 – 21.00, în cadrul Generator Hub.

https://www.facebook.com/events/1293695814026303/

Impozite și taxe la cină

viorica

VIOSER consulting SRL revine vineri, 28 octombrie, cu evenimentul „Impozite și taxe la cină”. Organizatorii promit că vor fi abordate tematici din domeniul fiscalității cu experți din diferite sectoare, care vor veni cu exemple de situații concrete și soluții de rezolvare.

Această ediție este dedicată subiectului „Totul despre impozite și taxe în cadrul ONG-urilor”, la care va participa împreună cu echipa VIOSER Consulting SRL și un un expert cu peste 8 ani de experiență în domeniul contabilității ONG-urilor.

Participarea la eveniment este asigurată în baza înregistrării aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFuAn5dXZ4kPfg8L_4H_QkJyUdxa204QGU9DFW3EqsbWdwRg/viewform
Echipa  VIOSER consulting SRL vă așteaptă în incinta Biblioteci Municipală „B.P.Hasdeu”, începând cu ora 17.30 și până la 19.30.

Generarea Ideilor Creative

zip

ZIPhouse propune un weekend creativ. Primul coworking space dedicat industriei ușoare din Republica Moldova continuă seria workshopurilor se focusează astfel pe generarea și managementul de ideilor. Evenimentul se adresează tinerilor designeri ce dezvoltă proiecte noi, inițiative de proiecte și tinerilor antreprenori ce gestionează proiecte în derulare sau mici afaceri în domeniul industriei modei.

Evenimentul se va desfășura pe 29 cotombrie, la 13:3016:00.

Mai multe detalii și evenimente pe site-ul genmoldova.co, la rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână cu alegeri ușoare vă urează GEN Moldova.

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s