Ambasador GEW Women-Viorica Rumleanschi: GEW contribuie direct la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial și a culturii antreprenoriale

Viorica Rumleanschi este cea pentru care educația antreprenorială constituie cheia unui succes. Știe cum să pună la punct o afacere și posedă toate calitățile necesare unei femei antreprenoare, iar în cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week) va împărtăși experiența sa, devenind ambasadoarea femeilor (GEW Women) pentru ziua de Marți, 15 noiembrie.

– Prezintă-te așa cum ai dori să te cunoască lumea!

Sunt Viorica Rumleanschi, fondatorul companiei VIOSER Consulting SRL și co-fondator GEN Moldova. Ajut antreprenorii să-și seteze afaceri în Republica Moldova și ofer siguranță documentației și cifrelor.

– Ce înseamnă să fii Ambasador GEW2016Moldova?

Sunt foarte onorată să fiu Ambasador GEW2016 Moldova pentru prima dată. Acest statut implică transfer de cunoștințe din domeniul fiscal-contabil și abilități practice către tinerii antreprenori, precum și plăcerea de a auzi necesitățile și cerințele lor.

– De ce ai acceptat să devii ambasador?

Consider că educația antreprenorială are un rol vital în dezvoltarea unei economii  sănătoase. Un antreprenor informat este o persoană mereu conectată cu realitatea.

În calitate de ambasador vreau să împart cunoștințele mele din domeniul fiscal-contabil tinerilor antreprenori, să le ofer instrumente de eficientizare a cheltuielilor și să contribui direct la dezvoltarea antreprenoriatului în Republica Moldova.

– De ce este important pentru antreprenoriatul din Republica Moldova GEW?

Economia unei țări crește odată cu dezvoltarea sectorului privat, iar GEW este acea platformă internațională care contribuie direct la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial și a culturii antreprenoriale. Întrucât în anul 2016 rețeaua globală GEW numără 163 de state membre, companiile din Republica Moldova au tot mai multe oportunități în globalizarea afacerilor lor prin intermediul GEW, și anume participând la concursurile organizate de aceasta la nivel internațional.

– Care sunt activitățile desfășurate în cadrul Zilei de marți, 15 noiembrie?

În cadrul acestei zile vor fi organizate 2 workshop-uri:

1.Completarea Declarației impozitului pe venit CET14

2.Calculul contribuțiilor și impozitului pe venit aferent salariului

– Vino cu un mesaj de încurajare de a se implica sau a participa la GEW!

Nu ezitați! Acționați! Fiți informați! Spargeți barierele! În orice moment, un start- up poate deveni o companie extinsă la nivel global!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s