Calendarul de business GEN Moldova: 31 octombrie – 6 noiembrie

Intrăm în ultima lună de toamnă. Luna în cadrul căreia va avea loc Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (GEW2016Moldova), evenimentul mondial de celebrare a spiritului de întreprinzător. În 160 de stat din lume vor fi organizate activități de promovare, susținere și impulsionare a antreprenorilor și antreprenoriatului.
Dar până începe campania globală, GEN Moldova vine cu evenimente pe care să nu le ratați în prima săptămână din noiembrie.
1.SCRUM Master CORE

scrum_generator
Generator Hub organizează, împreună cu Bogdan „Misura Scrum Master Core”, cursul care va oferi participanților posibilitatea de a înțelege principiile procesului impiric care stau la baza regulilor și rolurilor fameworkului Scrum. Mai mult decât atât, partea practică a evenimentului va oferi posibilitateae de a modela un produs real și vă va oferi  o imagine completă. Evenimentul va avea loc în perioada 3110.-01.11.2016, întrep orele 10:00 – 18:00 .

#Hack Chișinău – Hackathon Global

hack

În perioada 4-6 noiembrie 2016, în Călărași, Moldova, va avea loc Global Missional Hackathon, un proiect internațional ce va avea loc  în mai multe orașe din jurul lumii, cum ar fi Boston, Chicago, Orlando, Singapore, Los Angeles și alte 23 de orașe inclusiv Chișinău.

Evenimentul este destinat tuturor studenților creativi. Participanții vor lucra în echipe pentru a crea  un site sau aplicație mobilă, care după eveniment urmează să fie lansată online.  Participarea este gratuită la acest eveniment.

Cină cultural gastronomică

cina

Meniul de weekend include „Cina Cultural gastreonomică”, pregătită de cucătarii Şefi Ion Crihan şi Alexandru Comerzan.

Organizatorii promit ca participanții se vor putea bucura de bucate și vinuri alese,  un program de muzică instrumentală.

O săptămână frumoasă și un sfârșit de toamnă așa cum vă doriți, vă urează echipa GEN Moldova.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s