Ambasador GEW ScaleUp- Alexandra Șian: Antreprenorii sunt 100% dedicați afacerilor lor

Zgârcită la vorbe, dar avidă de a se implica la realizarea activităților de dezvoltare și globalizare a afacerilor, GEN Moldova vă prezintă pe Alexandra Șian, Ambasador #GEWScaleUp. Face parte din echipa GEN încă de la începuturi și cunoaște subtilitățile și beneficiile cooperării dintre antreprenori, organizații de suport și alte entități. Pentru această ediție, Alexandra urmează să se implice în organizarea Zilei de Vineri, 18 noiembrie și să identifice pentru antreprenori portițele de ieșire și de dezvoltare pe piețele din afara granițelor Republicii Moldova. 

– Prezintă-te așa cum ai dori să te cunoască lumea!

Alexandra Șian, membră GEN Moldova și persoană care crede cu desăvârșire că antreprenoriatul este unica dimensiune capabilă să producă valoare adăugată, cu condiția că cei care îi urmează calea sunt îndrăzneți și bine școliți.

– Ce înseamnă să fii Ambasador GEW2016Moldova?

Pe lângă faptul că presupune o responsabilitate deosebită, este și o oportunitate fără preț de a cunoaște persoane distinse, devotate, ingenioase și cu o capacitate inedită de a produce schimbări.

– De ce ai acceptat să devii ambasador?

Pentru mine GEW este un eveniment care marchează anul, e la fel de importantă ca sărbătorile petrecute în sânul familiei. Participare directă îmi permite să reiterez devotamentul meu pentru această cauză, indiferent de obligațiile primare de mamă, soție și angajată.

– De ce este important pentru antreprenoriatul din Republica Moldova GEW?

Antreprenorii sunt cei care lucrează 24/7, sunt cei care nu pierd timpul și sunt 100% dedicați afacerilor lor. Sunt rare ocaziile în care ei se opresc un pic pentru a sărbători sau celebra succesele și realizările. De asemnea, este o oportunitate frumoasă de a-i inspira pe cei care se gândesc la antreprenoriat, de a împărtăși experiența valoaroasă a celor din domeniu și de a interacționa cu semenii/colegii săi.

– Vino cu un mesaj de încurajare de a se implica sau a participa la GEW!

Dacă vă tentează ideea de a deveni întreprinzător sau sunteți la începutul drumului, atunci veniți să luați o doză mare de curaj și o valiză de cunoștințe și experiență, iar cei care au reușit să dezvolte afaceri frumoase și prospere veniți să-i inspirați pe alții!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s