GEW2016Moldova – Luni 14 noiembrie, Orașe Antreprenoriale

GEN Moldova lansează cea de-a patra ediție a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, GEW2016Moldova, evenimentul cu milioane de participanți la nivel global.

Timp de o săptămână, vor fi organizate activități care vor implica toate domeniile antreprenoriatului din Republica Moldova, precum și factori de decizie, mediul academic, mass media și alți actori care se implică în dezvoltarea întreprinzătorilor din Republica Moldova.

Participanții vor avea ocazia să participe la mese rotunde, Lansări festive, Traininguri și ore deschise, în cadrul cărora vor fi abordate subiecte stringente despre și pentru antreprenori.

Lansăm GEW2016Moldova cu „Orașe Antreprenoriale”, evenimentul care adună pentru o zi, reprezentanți ai Incubatoarelor de Afaceri din regiuni pentru a discuta posibilitățile și oportunitățile de dezvoltare a antreprenoriatului la nivel local, crearea interacțiunii dintre actori și promovarea ideii curajoase.

„În ultimii ani, mai ales în contextul progresului economic, un rol decisiv îl ocupă dezvoltarea Orașelor Antreprenoriale. Oraşele Antreprenoriale sunt mai adaptabile la noile cerinţe ale globalizării, ele primesc o mai mare importanţă socială şi economică şi sunt un magnet pentru investiţii. Dezvoltarea antreprenoriatului nu trebuie considerată o cheltuială guvernamentală, ci o forță și o componentă esențială pentru dezvoltarea orașului, un magnet care să reuşească să atragă și să genereze venituri într-o comunitate”, susține Lucia Ușurelu, Ambasador GEW CITIES și promotoare a antreprenoriatului local.

Speakeri zilei vor fi: Liliana Babara, administrator Incubatorul de Afaceri Soroca, Olga Postovanu, administrator Incubatorul de afaceri Cimișlia, Mihai Fricatel, administrator Incubatorul de Afaceri din Rezina, Elena Gutu, reporter DIEZ, Marina Gospodarenco, BI Finance,  Angela Zaharova, Elita TV Rezina, Andrei Bargan, Cim TV Cimislia.

Vă puteți înregistra să participați la eveniment completând Formularul: https://docs.google.com/forms/d/1lJeBGR5oouoLfBwBXJSU4s-FqF41Yl7JYazYuynZamY/edit?usp=sharing_eixpa_nl&ts=5819d285

Evenimentul va avea loc luni, 14 noiembrie, ora 13.30, în cadrul ASEM, bl. F, 203.

Vă așteptăm cu drag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s