Lansare Festivă GEW2016Moldova

GEN Moldova vă provoacă să sărbătoriți. Să sărbătoriți reușitele și lecțiile învățate, parteneriatele stabilite și obstacolele depășite. O dată în, antreprenorii din 165 de state-membre GEN Global, sărbătoresc și vorbesc aceeași limbă, cea antreprenorială, în cadrul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului – GEW2016Moldova.

Pentru al patrulea an, evenimentul se desfășoară și în Republica Moldova și adună persoane cu spirit de întreprinzător, curajoși și deschizători de drumuri, pentru a stabili parteneriate, „fura” experiență, crește o nouă generație de antreprenori.

Ne vor ajuta să ne dezvoltăm, ghizii GEW2016Moldova, speakerii care vor veni în fața noastră, Ambasadorii care ne vor aduna împreună.

Unul dintre ghizii din această SĂPTĂMÂNĂ este Mihaela Stroe, doctor în sociologie și specialist în comunicare nonverbală, reprezentant pentru România și Europa al lui Joe Navarro, unul dintre fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul FBI. În plus este business coach, speaker motivațional, antreprenor, soție și mamă.

Dr. Mihaela Stroe dezvoltă în România și Europa de peste 12 ani programe și cursuri în domeniul comunicării și inteligenței nonverbale. Este creatoarea „Nonverbal Magazine”, publicație online în limba engleză dedicată dezvoltării inteligenței nonverbale la nivel internațional. Prin intermediul canalul ei de youtube educă, inspiră și motivează persoanele să „Fie pe primul loc în viața lor”.

Mihaela revine în Republica Moldova, de această dată pentru a lansa cartea „Fii pe primul loc în viața ta” și veți putea interacționa și asculta două zile: luni, 14 noiembrie, în cadrul evenimentului „Lansarea Festivă GEW2016”.

Vino alături denoi să interacționezi cu cei mai deosebiți și ingenioși oameni:

1.Vei avea ocazia să o cunoști pe Mihaela Stroe, sociolog, speaker motivaţional, autor şi specialist în comunicarea nonverbală.

2.Tot de la Mihaela, vei învăța cum să „Fii pe primul loc în viața ta”

3.Ai șansa să te implici în traininguri de modelare ale comportamentului cu Mihaela Stroe, cea care a însușit lecții de la cunoscutul agent FBI, Joe Navarro

4.Ai posibilitatea de a interacționa cu antreprenori și de a te face auzit și cunoscut!

5.Ai ocazia să achiziționezi cartea ”Fii pe primul loc în viața ta!” cu un autograf personalizat la pachet!

6.Vei participa la lansarea unui brand autohton „Unicorn ESTATE” și vei participa la o degustare de vinuri selecte oferite de fondatorul acestuia, oenologul Sergiu Gălușcă

7.Îți vei încărca bateriile, vei acumula informații și cunoștințe noi

8.Vei descoperi contacte pentru dezvoltarea personală și profesională;

Sunt așteptați:
• antreprenorii și cei care contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului din țară.
• curioșii de a „fura” din experiența Mihaelei Stroe
• cunoscătorii de vinuri și celor care pot aprecia un vin bun.

Nu ezita să te alături nouă! Împreună vom celebra, vom învăța din experiența oamenilor frumoși și vom descoperi noi orizonturi de formare personală.

Intrarea se face în baza biletelor. Acestea pot fi procurate prin intermediul fest.md: http://www.fest.md/ro/evenimente/diverse/gew-2016-moldova

sau de la GEN Moldova.

Evenimentul va avea loc în cadrul Jolly Alon, începând cu ora 18.00.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s