GEW2016Moldova – Marți 15 noiembrie Antreprenoriatul Feminin

Pentru al treilea an, GEN Moldova celebrează Antreprenoriatul Feminin. Astfel, cea de-a doua zi a Săptămânii Globale a Antreprneoriatului – GEW2016Moldova este dedicată întreprinzătoarelor care și-au luat soarta în mâini, curajoaselor care luptă în fiecare zi cu provocări, antreprenoarelor din Republica Moldova, care vor putea participa la GEN Women Conference.

„Când spui antreprenoriat feminin faci referință, în primul rând, la ambiție și inovare, care, pusă în corelație cu niște input-uri, începând cu cele umane și finisând cu cele financiare și materiale, adaugă valoare societății noastre. Inovarea în rândul femeilor pare să ia amploare și să determine apariția unor produse și servicii noi, metode inovaționale de producere, promovare creativă și respectiv noi piețe de desfacere”, susține Marina Gospodarenco, Ambasadoare GEW2016Moldova și responsabilă pentru organizarea celei de-a doua zi a SĂPTĂMÂNII.

Astfel, participantele vor putea beneficia de traininguri, workshopuri, sesiuni de network oferite de Mihaela Stroe, Viorica Rumleanschi, Olesea Fortuna, Marina Gospodarenco, Alla Donțu.

Subiectul Conferinței este „Managementul personal” și vor fi abordate teme precum Completarea Declaraței impozitului pe venit CET14, Calcului contribuțiilor și impozitului pe venit aferent salariului, Comunicare personală.

Evenimentul va avea loc în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei, blocul F, 203.

Doritoarele de a se înscrie o pot face completând formularul de participare: https://docs.google.com/forms/d/1lJeBGR5oouoLfBwBXJSU4s-FqF41Yl7JYazYuynZamY/edit?ts=5819d285

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s