GEW2016Moldova – Miercuri 16 noiembrie – Ziua Investițiilor

Cea de-a treia zi a Săptămânii Globale a Antreprenorioatului – GEW2016Moldova – vine cu cu un subiect de importanță primordială pentru antreprenori – investițiile. Fie că sunteți la început de cale, sunteți bine puși pe picioare sau aveți planuri de globalizare a afacerii, investițiile sunt necesare pentru a păși mai departe.

În acest an, Matt Rutter, Ambasador GEWMoldova, a gândit un concept deosebit și a schimbat regulile de joc. „Ziua de Miercuri 16 noiembrie va aduce o abordare nouă. Vom inversa rolurile și vom pune la microfoane investitorii. De obicei, antreprenorii sunt cei care vin cu un pitch în fața finanțatorilor. Pentru acest eveniment, au fost invitați și organizații de finanțare care vor prezenta un pitch de 7 minute în fața audienței și a antreprenorilor, prin care să explice de ce businessul local să selecteze investițiile lor”, comunică Matt.

Vor veni în fața publicului investitori și reprezentanți din partea băncilor și a instituțiilor de microfinanțare. „Ne dorim ca antreprenorii să înțeleagă realitățile mediului de finanțare din Republica Moldova și să identifice, din opțiunile existente, cele care se pliază necesităților lor. Niciun antreprenor nu trebuie să accepte prima ofertă întâlnită în cale. Este necesar să studieze piața și să identifice resursele financiare și non-financiare necesare businessului lui. Antreprenorii trebuie să selecteze investitorii, nu doar să fie selectați!”, explică Ambasadorul.

Ziua Investițiilor va avea loc miercuri, 16 noiembrie, ora 17.00 în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, blocul F, 203. Doritorii de a participa la eveniment trebuie să se înscrie, completând formularul de participare:

https://docs.google.com/forms/d/1lJeBGR5oouoLfBwBXJSU4s-FqF41Yl7JYazYuynZamY/edit?ts=5819d285

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s