GEW2016Moldova – Vineri, 18 noiembrie, GEW Scale UP Huddle

Ultima zi a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului este dedicată sunbiectului externalizării afacerilor și sporirii eficienței acestora. Cea care va identifica pentru antreprenori portițele de ieșire și de dezvoltare pe piețele din afara granițelor Republicii Moldova este Alexandra Șian, Ambasadoare GEW Scale Up.

Dacă timp de patru zile participanții au avut ocazia să aleagă în ce domeniu al antreprenoriatul se regăsesc, atunci în ziua de Vineri, 18 noiembrie, ambasadorarea (GEWScaleUp) Alexandra Șian  îți răspunde la întrebarea: „Cum să crești și să dezvolți o afacere?”, în cadrul „GEW Scale Up Huddle”.

Scopul evenimentului este elucidarea și depășirea provocărilor și obstacolelor în etapa de creștere internațională, iar în calitate de speakeri for fi Andrey Aydov, fondator „QSystems” și Vitalie Eșanu, fondator „Privesc.Eu”.

„Dacă vă tentează ideea de a deveni întreprinzător sau sunteți la începutul drumului, atunci veniți să luați o doză mare de curaj și o valiză de cunoștințe și experiență, iar cei care au reușit să dezvolte afaceri frumoase și prospere veniți să-i inspirați pe alții!”, îndeamnă Alexandra Șian.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 noiembrie, ora 18.30-19.30, în cadrul Academiei de Studii Economice, blocul F, 203.

Doritorii de a participa o pot face completând formularul: https://docs.google.com/forms/d/1lJeBGR5oouoLfBwBXJSU4s-FqF41Yl7JYazYuynZamY/edit?ts=5819d285

 Pentru GEN Moldova, VIctoria Hîncu, stagiar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s