Calendarul de Business

Am ajuns în a doua jumătate a lunii noiembrie și încet încet se scurge toamna, lăsând iarna să-și intre în drepturi. Iar dacă timpul e valoros, GEN Moldova vă vine în ajutor cu unele sugestii care v-ar ajuta să vă programați timpul.

Eco-hackathon

eco-hackathon
Eco-hackatonul este o competiție națională pentru a obține soluții inovative și funcționale pentru adresarea problemelor de mediu cu care ne confruntăm în Moldova și mai ales în Chișinău.

Evenimentul este destinat tuturor tinerilor creativi, preocupați de mediul înconjurător și care au dorința de a schimba lucrurile din jur. La eveniment sunt bineveniți activiști civici, designeri de landșaft, programatori, arhitecți, ecologiști, planificatori urbani, ingineri și alți profesioniști și activiști.

Intră în competiție gratuit până pe 27 Noiembrie https://goo.gl/81Kgcw

EUREM 2016 Conference
eurem

Academia de Studii Economice din Moldova, Facultatea „Relații Economice Internaționale”, organizează Conferința internațională „Probleme moderne de dezvoltare ale Uniunii Europene și relațiile dintre Republica Moldova și UE”.

Integrarea europeană este nu doar un deziderat fundamental al politicii interne şi externe a Republicii Moldova, ci şi o forţă majoră de coeziune politică şi socială. Republica Moldova a obtinut rezultate importante in realizarea obiectivului de integrare Europeană, fiind calificată drept unul dintre liderii indiscutabili în cadrul Parteneriatului Estic.

Evenimentul va avea loc în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova.

Dreamups Pitch Day
pitch-dream
Dreamups Pitch Day este un eveniment dinami, ce permite tuturor celor care au o idee de business, să o prezinte investitorilor în timp de trei minute, în fața juriului compus din investitori înger, precum și a antreprenorilor, și a comunițtății inovative.

Evenimentul va avea loc pe 24 noiembrie, ora 18.30, în cadrul Dreamups Innovation Campus
 BONUS

Black Friday by Irka Shoes
irka
Dacă ești în căutarea unei perechi de pantofi sau cizme exclusiviste, le poți găsi în magazinul Irinei Calancea. Vei putea beneficia de reduceri o săptămână întreagă, de pe 18 până pe 23 noiembrie. Încălțămintea din magazin o vei putea achiziționa cu 30-50% reducere, iar cea la comandă- cu 10% reducere.
Fashion Cappuccino

zip

Joi, 24 noiembrie la o nouă ediție Fashion Cappuccino, aflăm totul despre cum punem în valoare o ținută, cum facem start-upul sau brandul vestimentar propriu atractiv pentru public și cum generăm interes pentru numele designerului, toate prin intermediul unei fotografii bune de modă!

Change Through Possibility

eventgeneratorhub

Grow Me Up lansează un nou proiect : Change Through Possibility (CTP). Acest eveniment, organizat cu susţinerea JCI Chişinău și Interact Chișinău, este realizat de către tineri şi pentru tineri. Scopul campaniei este motivarea şi facilitarea implicării elevilor în activităţi civice de voluntariat şi antreprenoriat cât mai diverse.

Change Through Possibility va avea loc pe 26 noiembrie, la Generator Hub.

Mai multe evenimente, le găsiți în Rubrica Calendar.

O săptămână reușită vă urează GEN Moldova.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s