Calendarul de Business – 28.11.2016-04.12.2016

Se scutură din calendar ultimele zile din toamnă, făcând loc lunii Decembrie. Prima lună de iarnă se anunță a fi una plină, dar nici noiembrie nu rămâne în urmă, umplând zilele cu activități una mai interesantă ca alta. GEN Moldova le-a adunat pe toate în rubrica săptămânală CALENDAR și vine cu TOP 3 Recomandări de evenimente ale săptămânii care începe, pe care să nu le ratezi.

1. Impozite și taxe la cină

itc

VIOSER Consulting SRL vă invită la o nouă ediție a evenimentuluiImpozite și taxe la cină. De această dată, organizatorii vor aborda una dintre cele mai importante teme din domeniul fiscalității- Uzura Mijloacelor Fixe în scopuri fiscale:
– Clasificarea Mijloacelor Fixe pe categorii de proprietate;
– Metoda de calculare a uzurii Mijloacelor Fixe;
– Calcularea uzurii pentru activele arendate.

Participarea la eveniment este asigurată în baza înregistrării:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMmVDvDT4qIQddOKCBfhU9LtQqMAiyP8L4y6D_bUVu8Sa-AA/viewform

2. Innovation in Governance Forum

in

Metode inovative de guvernare pot fi aplicate și în Moldova. Experți de top din EU, Marea Britanie, Danemarca, Malaezia și alte țări care au preluat cu succes astfel de practici, vor participa la Forumul Inovației în Guvernare la Chișinău. Forumul Inovației în Guvernare este un eveniment la nivel înalt, la care vrei să faci parte dacă ești interesat în cum inovațiile pot eficientiza sectorul public și de modul în care poți contribui la realizarea unor schimbări viabile în societate. Pentru a participa la eveniment, înregistrează-te aici.

3. Winter Charity Bazaar 2016 – Târgul Caritabil de Crăciun 2016

wcb

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova cea de-a 20 ediție anuală a Târgul Caritabil de Crăciun 2016. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, între orele 10.00-17.00, în cadrul Pavilionului II Moldexpo.  Târgul reprezintă o oportunitate minunată  pentru comunitățile locale și internaționale ca să se adune împreună pentru a strânge bani pentru activități caritabile.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s