Calendarul de Business 5 decembrie 2016 – 11 decembrie 2016

Zile numărate ne despart de 2017. Pentru a intra în noul an cu bateriile încărcate și informații interesante, GEN Moldova vine cu o TOP 3 Recomandări de Evenimente pe care să nu le ratați în perioada 5-11 decembrie 2016.

1. Data Journalism

data_journalism

Fundația Friedrich Naumann Foundation (FNF), alături de Asociația Presei Independente, invită jurnaliștii, experții din domeniul media, bloggerii, dar și reprezentanții societății civile la conferința ,,Jurnalismul de Date‘‘, care va avea loc pe 8 și 9 decembrie, la Chișinău.
Conferința este formată din două module: prima zi va fi dedicată unor prezentări și discuții panel, iar în cea de-a doua zi vor avea loc trei ateliere de instruire, moderate de experți din Bulgaria, Macedonia și Belgia.

2. Meet Richie Norton – Entrepreneur, Advisor, Author

dreamups

Dreamups Innovation Campus invită toți doritorii să cunoască un antreprenor în serie, autor de bestselleruri, speaker internațional și consultant pe dezvoltarea afacerii, în cadrul Meet Richie Norton – Entrepreneur, Advisor, Author. Richie Norton este autorul bestsellerului „The Power of Starting Something Stupid” și „Résumés Are Dead and What to Do About It”. De asemenea, acesta este CEO/fondator al Global Consulting Circle.

3. TEDxChisinau: Superposition

ted

Cu tema Superposition, conferința TEDxChisinau va avea loc anul acesta pe 11 decembrie, duminică, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu”. La eveniment participă vorbitori din 5 țări ce vor discuta despre cum o simplă idee ori întâmplare poate influența și chiar schimba cu adevărat viața unor oameni sau comunități întregi.

Mai multe evenimente găsiți pe site-ul GEN Moldova la Rubrcica săptămânală „Calendar” sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână prolifică din partea echipei GEN Moldova

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s