Calendarul de Business 12 – 18 decembrie 2016

O săptămână interesantă începe, care va fi plină cu evenimente informative, de gestiune, generoase și pline de savoare. GEN Moldova vine și de această dată cu Recomandări de Evenimente pe care să nu le ratați.

1. „Instrumente Google pentru antreprenori”

google

GEN Moldova lansează invitația de a participa la trainingul Instrumente Google pentru antreprenori”. Evenimentul se adresează antreprenorilor sau persoanelor care pornesc un startup și au nevoie de mai multe unelte și aplicații pentru a își gestiona cât mai bine viitoarea afacere.

Veți găsi, în cadrul trainingului oferit de Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova, instrumente fantastice pentru antreprenori sau startup-uri când vine vorba de productivitate, lucru în echipă, hărți mentale, organizare sarcini, chestionare clienți, cashflow, emite facturi, identitate vizuală, branding, crowdfunding, educație, marketing, blogging, social media, email marketing, unelte de evaluare a sănătății financiare și multe altele.
Nivel: Basic
Taxa de participare: 200 de lei

2. MON TALK // Alla Donțu

mon

Fie că ești antreprenor fashion, freelancer, manager, student sau tânăr designer vestimentar te invităm luni, 12 decembrie la un nou eveniment marca ZIPhouse „MON TALK” cu Alla Donțu.
Gazda acestui eveniment din programul lunar este Olesea Fortuna, presedinte GEN Moldova – Reteaua Globală a Antreprenoriatului. Invitatul special al evenimentului: Alla Donțu – presedintele companiei YOUBESC, producătoarea unor branduri de talie națională și internațională: Carlas Dreams, Dara, Natalia Barbu, Alexandru Manciu.
3. Gala Întreprinderilor Responsabile
gala-intreprinderilor-responsabile

Gala Întreprinderilor Responsabile” celebrează generozitatea în afaceri, onorează companiile care valorifică potențialul uman, au grijă de comunitate, se implică și susțin inițiativele social. Cu efort minim, putem promova activitățile desfășurate de micii antreprenori, care contribuie la dezvoltarea comunităților.

BONUS

Vernisajul Magic
vernisajul-magic
O nouă savoare, un nou suflu, o nouă intensitate în cea de-a XI-a ediție a Vernisajului – eveniment de clasă pentru vinurile premium ale Moldovei, de această dată unul magic!
În ajunul sărbătorilor de iarnă, pe 15 decembrie, ora 18.00, Palatul Republicii, vino să-ți alegi vinul preferat din colecția celor 200 de vinuri, expuse de 35 companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară, Vinul Moldovei.

Mai multe evenimente pe care să nu le ratați găsiți pe site-ul GEN Moldova, la rubrica CALENDAR, sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar.
O săptămână reușită vă urează Echipa GEN Moldova
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s