Instrumente Google pentru antreprenori, training cu Olesea Fortuna

Boomul tehnologic din ultimii ani au adus după sine o serie de intrumente online care pot să ajute antreprenorii să dezvolte mai bine afacerea. Pe lângă rețelele sociale, car esunt o sursă inepuizabilă de resurse, mai putem folosi și oportunitățile pe care le oferă platforma Google. Fie că planifici agenda pentru săptămâna, luna, perioada următoare,  planifici o conferință sau ai nevoie de spație de stocare  a informației, lucrezi la un proiect în echipă, Google poate veni cu soluții viabile care te vor ajuta să eficientizezi lucrul în echipă și să reușești să faci mai multe sarcini într-o zi.

GEN Moldova te invită să descoperi „aplicațiile” care te ajută să gestionezi cât mai bine afacerea. Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova, va prezenta instrumente fantastice pentru antreprenori sau startup-uri când vine vorba de productivitate, lucru în echipă, hărți mentale, organizare sarcini, chestionare clienți, cashflow, emite facturi, identitate vizuală, branding, crowdfunding, educație, marketing, blogging, social media, email marketing, unelte de evaluare a sănătății financiare și multe altele.

Trainingul va avea loc luni, 19 decembrie 2016, ora 18.00, în cadrul oficiului 805, bl. B, ASEM. Doritorii de a participa o pot face prin completarea Formularului: https://docs.google.com/forms/d/1kMOEVW92iXySf5YD_sGu3EgF8SzSSIP6ZsqSpTyn7iA/edit

Prețul trainingului va fi de 200 de lei.

olesea

PROFIL: Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova

Olesea Fortuna are o vastă experiență de dezvoltare și promovare a antreprenoriatului și antreprenorilor la nivel local și internațional. Speaker național și internațional, Olesea se implică activ în inițierea dialogului dintre actorii Ecosistemului antreprenorial Local, pentru a impulsiona creșterea numărului antreprenorilor la nivel de localități.

Are experiență ca și trainer din 2007, fiind inivtată de de mai multe instituții din țară și din afară. Cea mai recentă experiență internațională a fost participarea la Școala de Vară pentru tinerii antreprenori, din Algeria.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s