Calendarul de Business: 30 ianuarie – 5 februarie 2017

Tragem linie și încheiem prima lună din 2017. Și pentru că să o încheiem pe o notă pozitivă, informativă și chiar creativă, GEN Moldova recomandă Top 3 Evenimente de Business, pe care să nu le ratați.

„7 ways to take control of your life and your happiness”

mstroe

Începem săptămâna cu un webinar în limba engleză de la Mihaela Stroe: „7 ways to take control of your life and your happiness” („7 modalități de a deține controlul vieții și fericirii”).

Mihaela Stroe, doctor în Sociologie, expert în inteligența nonverbală, speaker motivațional, antreprenor, revine cu o colaborare cu Jo Ritchie –  Coach Personal „Follow Your Bliss”, vor oferi în cadrul webinarului unele sfaturi și momente de inspirație pentru a începe 2017 pe o notă pozitivă. Experții vă așteaptă online luni, 30 ianuarie 2017, ora 19.00: http://realselfrevolution.com.

ATELIER DE LUCRU „H2020 pentru dezvoltarea IMM-urilor inovaţionale”

horizon

Academia de Studii Economice din Moldova, în parteneriat cu Centrul de Proiecte Internaționale de pe lângă Academia de Studii Economice din Moldova organizează Atelierul de lucru „H2020 pentru dezvoltarea IMM-urilor inovaţionale”. Evenimentul se adresează antreprenorilor, persoanelor care  vor să lanseze afacere. Participanții vor avea posibilitatea de a descoperi oportunitățile pe care le oferă întreprinzătorilor proiectul „Horizon 2020”. Atelierul va avea loc joi, 2 februarie, ora 9.30-17.30, în cadrul ASEM, bl. F, sala 203.

ProFASHION MeetUp – Eveniment de Networking pentru profesioniști

profashion

ZIPHouse, în colaborare cu Proiectul de Competivitate a USAID și APIUS vă invită marți, 31 ianuarie la o nouă ediție a Evenimentului de Networking pentru Profesioniștii din domeniul fashion, ce va avea loc la Embargo Wine Bar, str. Alexandr Pușkin, 56/1. Început planificat, ora 17.30.

Un eveniment special organizat pentru specialiștii brandurilor fashion locale, desfășurat într-o ambianță plăcută și neformală unde în cadrul unui concept inedit veți avea posibilitatea să socializați, să lansați întrebări și să discutați o diversitate de subiecte relevante. Intrarea la acest eveniment este liberă. Se achită doar consumația.
Pentru participare, vă rugăm să completați acest formular: https://goo.gl/forms/qINcqkiNsLLFnpX33.

Mai multe evenimente găsiți pe site-ul GEN Moldova la rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar.

O săptămână reușită!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s