Calendarul de Business: 6-12 februarie 2017

Pentru a alunga ceața și vremea moroconoasă, GEN Moldova vine cu o serie de motive pentru a ieși din casă și a petrece timpul util și practic. Rubrica „Top 3 evenimente” revine cu recomandări care să vă ajute.

„MON TALK” // Angela Stafii – Frica – cum o gestionăm

angela-stafii

Începeme săptămâna cu  „MON TALK” cu Angela Stafii. Gazda evenimentului din programul lunar este Anastasia Primov, Director general Fabrica de imagine; keynote speaker: Angela Stafii, coach în Dezvoltare Personală cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Evenimentul va avea loc luni, 6 februarie, ora 14:30, locația Propaganda Cafe (Alexei Șciusev, 70). Intrarea la acest eveniment este liberă. Se achită doar consumația. Pentru participare, vă rugăm să completați acest formular: https://goo.gl/forms/A3IS18ngh02k3ewN2.

Evenimentul este organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse și Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova.

Pitching Day for Fashion Acceleration Program

acceleration

ZIPhouse invită concurenții care s-au înscris la  primul Fashion Acceleration Program evenimentul de prezentare a ideii de afacere.  Evenimentul va avea loc sâmbătă, 11 februarie 2017, 0ra 10.30, în cadrul ZIPHouse.

Programului de accelerare „Fashion Acceleration Program” este dedicat start-up-urilor fashion și celor ce dezvoltă produse tech în domeniul modei (tech-fashion) cu potenţial de creştere local și internațional.

YARDSALE „Nuntă în Basarabia”

yardsale

Încheiem săptămâna cu evenimentul din seria YardSale revine, de această dată cu o ediție dedicată Zilei Îndrăgostiților. Organizatorii promit o incursiune în tradițiile nunților basarabene, muzică și lumini, colaci și monede, vor putea achiziționa cadouri, admira colecția de broderii vechi moldovenești și covoare, lasa mesaje de dragoste pe LOVE WALL cu mesaje de dragoste adresate celor dragi și degusta produsele expuse la Vernisajul ciocolatei, prăjiturilor de casă, bomboanelor și celor mai alese dulciuri.

Yardsale va avea loc duminică 12 februarie, 12:00, în cadrul Centrului Comercial Atrium. Taxa de acces – 50 lei.

Mai multe evenimente de business ale săptămânii găsiți pe site-ul GEN Moldova, la rubrica Calendar sau accersând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar.

O săptămână însorită vă urează echipa GEN Moldova.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s