Calendarul de Business: 13-19 februarie 2017

A treia săptămână din a doua lună a lui 2017 și-a umplut zilele cu evenimente pe măsură. Antreprenorii din industriile fashion vor avea nevoie să elibereze calendarul pentru activitățile lunar din seria MeetUp. De asemenea, încep trainingurile pentru concurenții selectați să participe la Fashion Acceleration Program 2016. Reprezentanții din industria viti-vinicolă își scot produsele din crame, pentru a le expune la concursuri, întruniri, festivaluri.

GEN Moldova a adunat toate aceste evenimente în cadrul rubricii săptămânale: Top 3 Evenimente!

Fashion Startup Meetup

light

ZIPHouse invită la o nouă ediție LIGHT UP – un meetup pentru start-upurile fashion și cei interesați în lansarea propriului proiect din domeniul modei, ce va avea loc miercuri, 15 februarie, ora 17:30 la Embargo Wine Bar.

Organizatorii își propun să cunoască persoane noi, să creeze conexiuni și să schimbe informații, idei și cunoștințe. Intrarea la acest eveniment este liberă. Se achită doar consumația. Pentru participare, te rugăm să completezi acest formular:
https://goo.gl/forms/Ktr5Qa8Zg9cnZy8v1

Meet Vidar Andersen, Entrepreneur, Startup Founder

vidar

Dreaumps Innovation Campus lansează invitația de a cunoaște pe Vidar Andersen, antreprenor de succes câștigător la Norwegian Internet software, (micro) investitor, moderator, speaker, consultant pentru companiile mari în transformare digitală.

Evenimentul va avea loc joi, 16 februarie, ora 18.30, în cadrul Dreamups. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

BLACK SEA REGION WINES&SPIRITS CONTEST

wine

Vinificatorii moldoveni au ocazia să participe la Concursului internaţional de degustare a vinului şi băuturilor alcoolice CHISINAU WINES&SPIRITS CONTEST. La eveniment vor fi prezenți reprezentanți din țările din regiunea bazinului Mării Negre – Moldova, Georgia, România, Bulgaria, Turcia, Ucraina, Rusia, Armenia şi Azerbaidjan.

Evenimentul va avea loc în perioada 15-18 februarie, în cadrul Palatului Republicii. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

BONUS

Business Over Beers

bere

Un nou concept prinde contur printre antreprenorii din Republica Moldova. Astfel, Foreign Small Enterprise Alliance (FSEA) deja de mai bine de câteva luni invită antreprenorii să îmartă din experiență în cadrul evenimentului „Business Over Beers”. Formatul este unul simplu, vii și pleci atunci când dorești, servești o bere și interacționezi cu reprezentanții comunității de business.

Mai multe evenimente ale săpătămânii găsiți pe site-ul GEN Moldova, la rubrica Calendar, sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

Succese în tot ce vă propuneți să realizați vă urează echipa GEN Moldova.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s