5 lucruri pe care antreprenorii de succes le fac în weekend

Marea majoritate a persoanelor petrec zilele de odihnă fie dormind, fie ocupându-se de curat acasă sau ocupându-se de membrii familie. S-ar putea ca seara să schimbe hainele și să iasă să petreacă timpul cu prietenii în oraș. Well, nu e cazul antreprenorilor.

Aceștia își folosesc timpul mai util, pentru că înțeleg că vor să ajungă acolo unde și-au stabilit limitelel. Dacă îi urmărim mai îndeaproape, am putea fi mai productivi, chiar și în zilele de Duminică.

Site-ul succes.com oferă cinci ocupații pe care să le adopți în zilele de odihnă pentru a avea succes.

1. Trezește-te devreme.

Antreprenorii competenți cunosc faptul că somnul este exclus din Agenda lor pentru zilele de sâmbătă și duminică. Aceștia mai cunosc faptul că cele mai productive ore de lucru sunt cele de dimineață și dacă au de îndeplinit anumite sarcini, dar vor să se odihnească, de asemenea, atunci își setează soneria la telefon pentru o oră matinală.

Încearcă să te trezești la 5.30 dimineața. Co-fondatorul Twitter, Jack Dorsey, deschide ochii la 5:30 a.m., își face joggingul de dimineață, iar apoi îndeplinește sarcinile pe care nu le-a reușit pe parcursul săptămânii de lucru.

2. Fă exerciții fizice.

Singurul lucru pe care nu ar trebui să omită antreprenorii în weekend sunt exercițiile fizice. Pentru că de cele mai dese ori nu le ajunge timp pe parcursul săptămânii, iar zilele de weekend sunt perfecte pentru cardio.

Mai mult decât atât, ai putea face un obicei de a face exerciții împreună cu ceilalți membri ai familiei. Activități gen caiacul, mersul pe bicicletă, plimbările prin parc sau altele ajută săamelioreze tensiunea și te scapă de monotonie.

3. Socializează și participă la diferite evenimente.

Necesitatea umană de a interacționa cu alte persoane duce la un mod de viață sănătos și productiv. Acest fapt este cunoscut și acceptat de antreprenori. În zilele prețioase, pe care mulți le oferă odihnei, antreprenorii, dacă nu lucrează, atunci își alocă timp pentru a interacționa cu prietenii, familia. Fie profită de oportunitatea de a cunoaște persoane noi.

4. Lucrează la și pentru proiecte externe.

Diminețile liniștite de weekend este timpul perfect pentru a te implica mai mult în unele dintre proiectele importante, pentru a mișca unele idei, pentru care nu ai timp în zilele de lucru aglomerate

Concentrarea atenției spre pre proiectele externe poate să aducă bucurie și satisfacție pe perioada weekendului.

5. Urmează o pasiune.

Antrenarea creativității este unul dintre cele mai mari secrete pentru un stil de viață productiv.Cele mai eficiente persoane vor acorda timp activităților creative, precum scrierea unei cărți sau biografii, înscrierea la cursurile artistice sua meșteșugărit. Oricare ar fi proiectul, acesta nu trebuie să implice serviciu. Este doar un hobby sănătos care alimentează pasiunea și creativitatea antreprenorilor.

Timpul liber este un bun prețios pentru oameni de succes, iar dacă sunteți dispus să-l folosiți în mod corect, aceasta va aduce echilibru sănătos dintre succes și de recreere.

Cum vă petreceți voi zilele de weekend?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s