Calendarul de Business – 20-26 februarie 2017

Ultima săptămână de februarie se grăbește ca să facă loc primăverii. Cu toate acestea, evenimentele de business nu contenesc să ademenească antreprenorii care sunt în căutare de informații și suport. GEN Moldova a adunat cele mai importante evenimente ale săptămânănii și vă propune TOP 3 EVENIMENTE care v-ar interesa.

FASHION CAPPUCCINO

fc

ZIPHouse invită la o nouă ediție Fashion Cappuccino! De această dată pentru a afla care e rețeta de succes a colaborării dintre designer și fashion fotograf. Alături de Eva Elena, invitata specială a evenimentului, discutăm despre ce asteptăm de la un fashion fotograf, cum ajungem de la concepție la rezultatul dorit, cum alegem modelul și tema shootingului, care sunt diferențele dintre lookbook, campanie și poze pentru social media. Fashion fotografia în practică.

Evenimentul va avea loc pe  21 februarie, ora 17:30, în cadrul ZIPhouse. Pentru participare, completează formularul de înscriere : https://goo.gl/forms/eOk00kloy38fNEcu2

 

BRANDING AND COMMUNICATION & PITCHING DAY

fap

Fashion Acceleration Program” selectează reprezentanții din domeniul industriiei ușoare care vor participa la programul de accelerare în cadrul Fashion Technology Accelerator din Milano, dar și să participe la cursuri la Universitatea Polimoda din Florența, una dintre cele mai bune instituții de învățământ din domeniul  fashion, design, marketing sau fashion business managment. Circa 20 de concurenți, care au trecut printr-un program de training timp de două săptămâni,  vor prezenta afacerea și produsele lor, nivelul de dezvoltare, experiența echipei în domeniul business și în domeniul fashion, precum și potențialul de creștere și de dezvoltare a afacerii pe termen lung.

Ultima zi a trainingului va avea loc vineri, 25 februarie, ora 10.00-18.00, în cadrul ZIPhouse.

CONCERT PE ÎNTUNERIC

 

concert

De Dragobete, Moldo Crescendo organizează un recital de pian pe întuneric. Concertul va avea loc pe 24 februarie, la ora 18:00, în incinta Muzeului Național de Artă din Chișinău care a fost recent renovat. Într-o ambianță plină cu artă, creativitate și frumusețea arhitecturii muzeului, Marcel Lazăr, fondatorul Moldo Crescendo, va susține un recital de pian cu lucrări de F. Schubert, F. Chopin și E. Satie.
Mai multe evenimente găsiți pe pagina GEN Moldova la rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar.
Un săptămână prolifică, vă urează echipa GEN Moldova.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s