Calendarul de Business 27 februarie – 5 martie 2017

Ultimele zile din februarie ne despart de anotimpul noilor descoperiri – primăvara. Însă februarie nu vrea să plece nevăzut și are planificat evenimente pe care să nu le ratați. GEN Moldova vă propune Top 3 Evenimente ale săpătămânii.

Impozite şi taxe la cină

vioser1
Compania Vioser Consulting vă invită la prima ediție Impozite și taxe la cină din 2017, cu tematica: „Aspecte ale politicii bugetar-fiscale pentru anul 2017”.

Organizatorii anunță că vor fi abordate: cotele accizului pentru mărfurile supuse accizului, anularea şi suspendarea înregistrării subiecţilor impunerii cu accize, royalty, facilitățile fiscale pentru rezidenții Zonelor Economice Libere, impozitului pe venit de la darea în posesiune sau folosință a proprietății imobiliare către alte persoane fizice, necalcularea penalității în cadrul procedurii de amânare a determinării definitive a valorii în vamă. Participarea la eveniment este gratuită, în baza înregistrării: goo.gl/X2IXS9

 Ukrainian Startup Night in Moldova

ukraine
Dacă ai deschis un startup sau ai o idee de startup și ai nevoie de un feedback și asistență din partea antreprenorilor din Ucraina, Dreamups Innovation Campus vă invită la evenimentul „Ukrainian Startup Night”.  În cadrul evenimentului vor fi prezentate  oportunități despre : Open Data / Gestionarea Echipelor Globale / Descoperiți Realitățile Startupurilor Ucrainene, adresați întrebări despre startegia de business, deciziile-cheie, următorii pași și altele.

Evenimentul va avea loc marți, 28 februarie, ora 18.30 -20.00, în cadrul Dreamups Innovation Campus.

Digital Inbound Marketing training cu Walter Ragonese

ihub

Tekwill Academy vă așteaptă sâmbătă, 4 martie 2017  la „Digital Inbound Marketing Fundamentals”, o zi de traininf cu Walter Ragonese.

Evenimentul se adresează profesioniștilor din domeniul marketing, care au conștințe de bază, experiență în principiile de digital marketing și care vor aplica în practică experiențele pe care le vor acumula în cadrul trainingului.

Mai multe evenimente găsiți pe site-ul GEN Moldova, la Rubrica – Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar.
O săptămână caldă tuturor!
Echipa GEN Moldova
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s