Primăvara – Cea mai importantă perioadă pentru dezvoltarea afacerii tale

Primăvara este anotimpul cel mai important pentru creșterea unei afaceri. De la businessuri de milioane, la vânzători ambulanți, anotimpul verde aduce oportunități noi tuturor, notează entrepreneur.com.

Turism și Călătorie:

Toți iubesc vacanțele în perioada sărbătorilor de primăvară. Primele zile la plajă, escaladarea munților prin iarba de un verde crud,  zilele petrecute în liniștea naturii, departe de orașul zgomotos. Primăvara oferă numeroase posibilități de recreere în aer liber. Este timpul perfect pentru a crește vânzările ofertelor de călătorie și a timpului petrecut cu familia în aer liber.

Supravegherea animalelor de companie:

Proprietarii animalelor de companie aleg să plece în vacanță fără prietenii necuvântători. În acest moment în imagine apar supraveghetorii animalelor de companie. Acest business a cunoscut o creștere fulminantă și o recunoaștere în ultimii doi ani în statele din afară și are potențial de dezvoltare și în Republica Moldova.

Serviciile Creative:

Primăvara este anotimul noilor începuturi. Este perioada când păsările ciripesc. Aerul se încălzește, mugurii îmbobocesc și pământul pare să reînvie, mai ales pentru persoanele care gestionează afaceri creative.

Primăvara insuflă bucurie și speranță în inimile oamenilor. Aceștia sunt tot mai motivați să aducă noi progrese proiectelor, schimbă fațeta site-ului sau chiar îi oferă un design nou. Creatorii pot inspira un suflu nou modelelor de încălțăminte sau îmbrăcăminte. Clienții deja iubesc produsele voastre. Urmează doar să ștergeți ultimele urme de ezitare ce apar în fața lor și să veniți cu promoții atractive.

Afacerile cu pepiniere:

Sezonul de primăvară este de cel mai important pentru Afacerile cu pepiniere. Pentru fermieri, grădinari și proprietarii de case, este perioada perfectă pentru a semăna semințele. În luna martie, odată ce vremea se încălzește, fermierii încep să pregătească solul pentru plantare. Daca esti o afacere horticulturii, este timpul pentru a oferi clienților o ofertă care nu o pot refuza.

Servicii profesionale de curățare:

Curățenia de primăvară este un ritual pentru moldoveni. Producătorii de produse de curățare fac publicitate până la finele iernii. Tot mai mult teren câștigă serviciile profesionale de curățenie, iar revistele publică din abundență sfaturi de a salubritate și împrospețire a caselor, mașinilor, covoarelor ș.a.

Nutriționiști și Instructori de Fitness:

Oamenii stabilesc noi obiective de fitness odată cu primăverii. Nu este nimic neobișnuit ca persoanele să cadă pradă obiceiurilor alimentare proaste în timpul iernii. Cei mai mulți oameni tind să renunțe și la exercițiile fizice în perioada lunilor reci. Sezonul de primăvară este un moment perfect pentru Nutriționiștii și Guru în domeniul Fitness să-și trezească clienții din hibernare.

Peisagiști:

Primavara eaduce noi oportunități pentru afacerile locale care vând oferte de îngrijire a spațiilor verzi din ograda casei sau din orașe. De la pepiniere, îngrijirea gazonului și întreprinderile de amenajare a teritoriului la magazine care vând și grătare de serviciu grătare, pentru aceste afaceri este perioada perfectă să crească ofertele de vânzări.

Magazine (Saloanele) Locale:

Pentru proprietarii de magazine, primăvara vine cu evenimente speciale ca să atragă oamenii în magazinele lor, în special în preajma sărbătorilor de primăvară, cum ar fi Mărțișorul, Ziua Internațională a Femeii, Paștele, Ziua Europei și altele. Adesea, aceste evenimente se transformă în programe anuale și devin destul de populare în cadrul comunităților locale.

Mai presus de toate, Primăvara este anotimpul de a dezvolta afacerea și de a o face să crească. Cu toate sărbătorile care vin odată cu pășirea în această perioadă, afacerea poate să vină cu idei inedite de campanii, promoții speciale și momente unice pe care să le oferi clienților.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s