Calendarul de Business – 6-12 martie 2017

A treia lună a anului și-a intrat în drepturi, aducând cu ea zile însorite, emoții pozitive și noi proiecte, evenimente. De la sesiuni de informare, la evenimente de promovare a businessului agricol sau de recreere. Tragem cu ochiul și ne uităm ce se întâmplă în localități din afară. GEN Moldova vine cu Top 3 Evenimente pe care să nu le ratați și multe alte activități pe care să le urmăriți.

Founder Institute Information Session

founder
 Founder Institute este programul cel mai provocator și efectiv de a lansa o companie. Mulți lideri ale startupurilor cu succes fulminant au folosit acest program în timpul tranziției de la angajat la angajator, să testeze ideile, să identifice primii consumatori, să adune fonduri și multe altele.Founder Institute organizează un evenimene de informare, în cadrul căruia vor răspunde la întrebările despre lansarea unei afaceri în Chișinău și de a cunoaște absolvenții care au finisat programul de accelerare.

FarmHack – Două zile de Workshop pentru Inovație în Agricultură

farm
Generator Hub vă invită la Farm Hack – evenimentul de 2 zile care aduce împreună antreprenori, designeri și tineri interesați de domeniul agriculturii care colaborează în dezvoltarea a noi proiecte de pus in practica, folosind metodologia lean start-up (fiecare idee este testata inainte de a fi pusa in aplicare pentru a asigura succes garantat). Printr-un program de workshopuri, prezentări și activități interactive, echipele formate vor plecă cu instrumentele și cunoștințele necesare de a-și începe sau de a-și eficientiza propria afacere.

Petrecere în pijamale

pijamale

Revista pentru femei EA.md, SA Art-Vest și Fest.md te invită la Cea mai tare Petrecere în Pijamale – un eveniment plin de surprize inedite și multă distracție, chiar în ajunul Zilei Internaționale a Femeii. Pe 7 martie organizatorii promit un eveniment ieșit din calapoade și foarte distractiv. Fondurile adunate vor fi donate ONG-ului ProSanatate și Recuperare. Centrul oferă Sprijin psihologic în perioada de reconvalescență pentru femei cu mastectomii sectorale sau radicale, precum și pentru ceilalți membri de familie.

BONUS

Innovation Labs 2017 Iasi Hackathon

iasi
TechLounge și Asociația Calemis lansează invitația de a participa la Innovation Labs 2017 Iasi Hackathon, cea mai mare competiție din România pentru startupurile tech care include un program de mentorship. Organzitorii provoacă antreprenorii să prezinte ideea dea facere timp de un minut, să inspire audiența, să găsească membrii echipeiși să contruiască prototipul timp de 24 de ore. 

Mai multe evenimente găsiți pe pagina GEN Moldova la rubrica Calendar sau accesând linkul http://genmoldova.co/index.php/events/calendar
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s