Calendarul de Business: 20-26 martie 2016

A treia săptămână din a treia lună a anului vine cu o serie de evenimente pe care să nu le ratăm. Fie că te pasionează latura  politică a antreprenoriatului, fie că te-ai pierdut între măștile sociale sau ești în căutarea de informații noi de la speakeri internaționali și naționali, fie vrei să găsești un refugiu în frumos, Calendarul de Business din săptămâna care începe vine cu sugestii care să le urmezi. GEN Moldova recomandă Top Evenimente care s-ar putea să te intereseze.

Free Market Road Show  Chișinău

FNF

Fundația Friedrich-Naumann for Freedom invită la „Free Market Road Show Chișinău”, ediția 2017.  Evenimentul își propune să adune experți din Republica Moldova și din afară care vor aborda reconfigurarea economică și situația mass mediei din Republica Moldova în timpul dispersării umane. Conferința va avea loc luni, 20 martie, în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei.

MON TALK // Ola Tabu – Gestionarea măștilor sociale și inteligența emoțională

MonTalk

Tot luni, 20 martie, va avea loc o nouă ediție „MON TALK” cu Ola Tabu. Început planificat ora 13:00, locația Propaganda Cafe (Alexei Șciusev, 70). Un eveniment organizat pentru a inspira și încuraja specialiștii și viitorii profesioniști din domeniul industriei ușoare și modei prin dezvoltare personală cu invitați speciali din afara industriei pentru a face transferul de bune practici din diverse sectoare.

Meet Felipe Millan from SendGrid

Dreamups

Dreamups Innovation Campus invită să-l cunoaștem pe Filipe Millan, în cadrul Meet Felipe Millan from SendGrid. Invitatul este antreprenor de la 18 ani, speaker și moderator de evenimente și conferințe internaționale. Acesta este cunoscut ca expert în domeniul email marketing și promovarea de evenimente.  Mai multe despre invitatul de onoare puteți descoperi joi, 23 martie, ora 18.00, în cadrul evenimentului.

Inițiere în 3D printing

Generator

Generator HUB te invită la evenimentul „Inițiere în 3D Printing”. 3D printing-ul este o metodă simplă și rapidă de a scoate un obiect din mediul virtual și a-l transpune în realitate. Prin prototiparea rapidă, toate ideile, fie ele schițe, planuri 2D sau modele 3D pot acum, într-un timp scurt, să devină obiecte fizice, reale. Cum funcționează imprimarea 3D, cui folosește și desigur cum o puteți utiliza ca un instrument veți afla de la Sergiu Candraman, șeful laboratorului de prototipare 3D și a plăcilor cu cablaj imprimat în cadrul Centrului de Tehnologii Spațiale de la UTM.

BONUS

Moldova Fashion Days

 

Fashion

Încheiem săptămâna admirând ultimele creații ale designerilor autohtoni, în cadrul Moldova Fashion Days (MFD),  evenimentul bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este „See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium.

Mai multe evenimente puteți găsi pe siteul genmoldova.co, la Rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână cât mai reușită vă urează echipa GEN Moldova.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s