Calendar de Business – 27 martie 2017 – 2 aprilie 2017

Pe final de martie, tragem linie și facem bilanțul primei luni de primăvară. Între timp, descoperim noi modalități de dezvoltare personală, prin participarea la evenimentele de Business ale săptămânii. GEN Moldova a adunat activitățile care marchează această perioadă și vine cu o serie de recomandări.

How to start a global company in Moldova?

Global

Founder Information Session lansează invitația de a cunoaște mentori locali. Află mai multe desrpe  Founder Institute Program și interacționează cu absolvenți, menageri și experți care vă vor ghida prin program. Evenimentul este dedicat persoanelor interesate de a lansa un startup sau care are deja o afacere. Organizatorii vă așteaptă pe29 martie, începând cu ora 6.30. Mai multe detalii pe pagina de FACEBOOK a evenimentuluil.

Moldova ICT Summit 2017

ICT

Moldova ICT Summit este evenimentul de top în industria tehnologiilor informaționale, menit să adune reprezentanții Guvernului, ai mediului academic, de afaceri, profesioniști și toți actorii interesați pentru a pune în discuție subiectele, provocările și tendințele de importanță maximă pentru industria IT la nivel global și local. Concomitent, evenimentul își propune să proiecteze itinerarul dezvoltării competitivității sectorului TIC din Moldova și integrării eficiente a tehnologiilor pentru creșterea economică a țării.

PROFASHION// Polimoda – retrospectiva experienței profesioniștilor fashion

ProFahsion

La ediția din această lună a Profashion Meetup ne-am propus să vă oferim o doză mare de inspirație prin împărtășirea experienței unice a profesioniștilor din industria ușoară, participanți în perioada februarie-martie 2017, la programul de studii în fashion și design de la POLIMODA – una din cele mai prestigioase instituții de învățământ europene de profil!

BONUS:

Eu SHE Ea

EusihEa

Asociația pentru Dezvoltare Creativă vă invită la un eveniment cu și pentru femei active „eu SHE ea”, marca „Bright Ideas @ Work, conferință motivațională în care femeile din comunitatea absolvenților programelor de schimb americane și europene vor avea ocazia să fie inspirate de istoriile de succes a vorbitoarelor – membre ale comunității, femei active din societatea civilă și lumea afacerilor.
Acestea sunt Top 3 Recomandări ale săptămânii. Mai multe evenimente găsiți pe site-ul genmoldova.co, la Rubrica Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar.

O săptămână ușoară tuturor, vă urează Echipa GEN Moldova.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s