Creating WE – evenimentul comunității antreprenoriale feminine

Pe 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii, GEN Moldova a lansat seria de emisiuni  cu genericul Creative WE – Creative Women Entrepreneurship. Timp de o lună, am discutat în fiecare dimineață cu antreprenoare, persoane din mediul academic, media, menageri de instituții de suport, speakeri motivaționali, despre provocări, reușite și proiecte.

Pe 2 aprilie, ne propunem să ieșim din mediul online pentru a cunoaște mai aproape eroinele lunii Martie și a lansa cea de-a doua etapă a proiectului, în cadrul evenimentului Creating WE. Astfel, GEN Moldova și Generator Hub lansează invitația de a vă alătura duminică, ora 11.00, pentru a descoperi inițiativele creative, abordărive inovative și persoanele interesante care s-au alăturat inițiativei.

Precizăm că proiectul Creative WE vine ca o continuitate a programului anual lansat în 2013 în luna martie. Obiectivele sunt este de a conecta antreprenoarele din Republica Moldova și de a forma o comunitate de întreprinzătoare puternice, informate și pline de inițiativă.

Vă așteptăm, să ne bucurăm de un eveniment frumos. Ceaiul și Cafeaua sunt oferite de Generator Hub. Din partea voastră așteptăm bună dispoziție și implicare pentru a desfășura un eveniment frumos.

Participarea se face în baza completării Formularului: https://docs.google.com/forms/d/1eo0LPq5FmHqvfvWBHbEQN1jB0-BTfahU3q1BoH7OIe0/edit

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s