Calendarul de Business: 3 – 9 aprilie 2017

Încet, dar sigur am pășit în cea de-a patra lună a anului 2017. Am lăsat în urmă frigul și amorțeala iernii și am intrat cu dreptul în primăvară. Cresc numărul de evenimente pe care să le urmați. GEN Moldova a alcătuit un TOP 3 de activități pe care să nu le ratați în săptămâna care începe.

Tekwill Visionary Club

Tekwill

Tekwill o nouă serie de evenimente cu marca „Tekwill Visionary Club”. Îrganizatorii își propun să aducă publicului din Republica Moldova vizionari din Republica Moldova și de la nivel internațional, precum și profesioniști ai comunității antreprenoriale globale. Prima ediție va avea ca și invitat pe Victor Nappe, CEO  CloudJacket Cyber Security și cofondator VROOM Innovative VR Technologies. Moderator va fi Matt Rutter, BabyMoon și Kingdom Paradigm

Evenimentul va avea loc marți, 4 aprilie, ora 19.00, în cadrul Tekwill. Intrarea se facă în baza înregistrărilor: https://goo.gl/2A6X77

Gala Turismului Republicii Moldova 2017

Turism

Evenimentul își propune să promoveze turismul autohton la nivel național, prin stimularea participării cetățenilor  la viața de zi cu zi a industriei turismului.
Organizatorii susțin că își doresc să demostreze că domeniul se poate dezvolta nu doar în baza turismului de litoral sau cel de munte, care este vast promovat de către alte țări.
Primul pas este promovarea destinațiilor turistice la nivel național și internațional, în special către cetățenii Republicii Moldova, informarea acestora și, ca urmare, trezirea interesului față de acest domeniu, astfel încât fiecare dintre cetățenii noștri să cunoască cel puțin 10 atracții și trasee turistice, care să poată fi propuse oricând și oricărui potențial turist al acestui stat.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 aprilie, începând cu ora 7 seara, în cadrul Teatrului „Eugen Ionescu”

Particularitățile menținerii evidenței contabile în domeniul agriculturii

taxa

Cursul practic: Particularitățile menținerii evidenței contabile în domeniul agriculturii este organizat pentru prima dată. Participanții vor putea să descopere cum se contabilizează creditele și subvențiile în agricultură, aspecte contabile și fiscsle ale impozitării produselor agricole,  modul de formare a prețului la produsele agricole, cum se face  Raportarea fiscală.

Speaker va fi Alexandru Frecăuțeanu, dr. hab., prof. univ., consultant, analist economic
Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie, începând cu ora 10.00, în cadrul blocul 6 al Facultății de Economie a Universității Agrare.

BONUS

FSEA – Business over Beers

bere

Alianța Întreprinderilor Străine Mici din Republica Moldova crede că afacerile mici pot deveni mai puternice, doar unindu-se. Unul dintre evenimentele care aduc aceste companii împreună este  „Business Over Beers” , care permite să cunoști persoane noi, să identifici parteneri de dezvoltare și să interacționezi cu alți membri ai comunității.

Evenimentul va avea loc joi, 6 aprilie, ora 6.30, în cadrul Smokehouse: BBQ, Beer, Community.

Mai multe evenimente care s-ar putea să vă intereseze găsiți pe site-ul genmoldova.co, la Rubrica: Calendar sau accesând linkul: http://genmoldova.co/index.php/events/calendar

O săptămână frumoasă tuturor, vă urează Echipa GEN Moldova

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s