Congresul Global al Antreprenoriatului 2017

Delegați din 173 de state s-au întrunit la Gongresul Global al Antreprenoriatului, în Johannesburg, Africa de Sud, unde au participat la masterclassuri și alte activități relevante pentru a încuraja lansarea și să dezvoltarea de afaceri noi.

Timp de patru zile, delegații au avut oportunitatea de a lega conexiuni, descoperi noi cercetări în domeniu și pleca acasă cu ultimele informații care le vor permite să reînnoiască programele GEN, să faciliteze discuțiile pe politici și să mobilizeze comunitatea antreprenorială.

#GEC2017 a inclus o componentă nouă personalizată pentru organizațiile de investiții globale, de asemenea pentru antreprenori și fondatori de startupuri. Sesiunile personalizate s-au axat pe pe aspecte precum investiții transfrontaliere și programul specializat pentru antreprenori, care au acoperit provocările relevante și au prezentat poveștile de succes de la antreprenorii care au dezvoltat afaceri la nivel global.

Alte activități relevante au fost Pitch Corners pentru antreprenori și organziații care să prezinte ideea de afacere cu potențial de globalizare, workshopuri antreprenoriale, sesiuni cu impact înalt, fiind dezbăture subiectele:

  • Dezvoltarea digitală în economia schimbătoare;
  • Analiza mentalității antreprenoriale din Africa de Sud și crearea unui studiu replicabil;
  • Consolidarea investițiilor la stadiu incipient;
  • Constituirea comunităților de startup;
  • Intersecțiile dintre parteneriatele publice și corporative pentru dezvoltarea creșterii antrerpenoriale în comunități; și altele

Discuțiile globale vor continua în cadrul ediției aniversare de 10 ani a Congresului Global al Antreprenoriatului, care va avea loc în Istanbul, Turcia, pe 16-19 aprilie 2018.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s